7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

MANČESTER SITI PONOVO PAZARI U ZVEZDI: Crveno-beli prodali još jednog ‘bisera’ engleskom velikanu!

Objavljeno: 21.12.19 u 11:19

Crvena zvezda je prodala još jednog talentovanog fudbalera u Englesku.

Omladinci crveno-belih izborili su evropsko proleće u Ligi šampiona, a jedan od najzaslužnijih igrača za ovaj bio je i Miloš Pantović, fudbaler koji je odigrao sve duele za Zvezdu u grupnoj fazi. On je prodat Mančester Sitiju beogradski mediji. 

STRAŠAN VOLEJ: Pogledajte evrogol Dinamovog ‘bisera’ od nekoliko desetina miliona evra! (VIDEO)

Tako se nastavlja trend Mančestera da pazari talentovane igrače u Zvezdi, nakon braće Ilić, Pantović je postao treći igrač Zvezde koji je prešao u Mančester Siti.

Za njega su bili zainteresovani i neki drugi evropski klubovi, pre svega lisabonski Sporting, ali je engleski klub bio najkonkretniji i dobio Pantovića pod, za sada neobjavljenim, finansijskim uslovima.

Pantović je odigrao svih 6 utakmica za Zvezdu u omladinskoj Ligi šampiona, a za seniore je ubeležio samo jedan nastup i to u utakmici Kupa Srbije sa Trepčom.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

7 Komentara

  1. A hoćeš li ti Devla dati pare za plate u klubu? Manite se filozofije, svi igrači su na tržištu,aklub tržišno funkcioniše.Kako bi vi obezbedili 25 miliona € za funkcionisanje kluba godinu dana?Pričom o mladima sigurno nećete nikoga platiti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota , sramota i opet sramota …
    Da li mi pravi i iskreni zvezdaši koji nismo plaćeni od strane kluba treba da se pobunimo , možda pišemo peticije da se deca ne prodaju …

    0
    0
    Odgovori
  3. Anonimni,trajaće duže nego što ti želiš,a ti ne želiš ništa dobro Zvezdi.Providan si,pametnije bi ti bilo da nešto konkretno radiš,a ne samo da truješ sve oko sebe.

    0
    0
    Odgovori
  4. Podrzavam prodaju,klub ne živi od mašte i priče,moraju se profesionalci plaćati ,a jedini siguran izvor je prodaja mladih igrača.

    0
    0
    Odgovori
  5. Bravo uprava svaka cast zato imamo ovako odlican tim sa janderom i van la parom i ostalim biserima
    Vidite da na leto dodje matori bane ivanovic i nek pokupi jos nekog iz starackog doma

    0
    0
    Odgovori
    • Vidim sve komentari plaćenih navijača , koji podržavaju upravu u prodaji igrača za siću i dovodjenje kapitalaca , la pare , kanjasa žandera …. čije su plate ogromne , a naša deca bi se borila za sveti grb za plate u deset puta manje od njihovih tako da …

      0
      0
      Odgovori
  6. englezi pazarili … od grujica preko brace ilica … takav pazar koji zvezda radi-pravi za engleze radost prava. pazar-radost, kad kupujes skoro nista ili nista (NE)platis , mozda pride i nesto dobijes samo da se opravda rad BANKOMATA. gde su grujic, braca ilic kao navodno-medijski skupo placeni vanserijski talenti … !!!??? medijska kampanja odavno pocela, traje a dokle ce … ?! po angazovanju-azurnosti ljudi u i oko zvezde nece dugo, mnogo im se zuri …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter