1
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

SJAJNO: Mihajlović danas stiže u Beograd, obratiće se u TV prenosu!

Objavljeno: 20.12.19 u 13:55

Srpski stručnjak i trener Bolonje Siniša Mihajlović doputovaće danas u Srbiju i prisustvovaće 100-godišnjici FS Srbije.

Lepo! Siniša Mihajlović stiže u Beograd! Srpski stručnjak koji je dobio bitku protiv leukemije prvi put će doći u Srbiju otkada je saznao za tešku bolest. On će danas od 18 časova u ‘Narodnom pozorištu’ uveličati 100 godina FS Srbije i dobiće nagradu za najboljeg trenera godine.

Tom prilikom Siniša Mihajlović će se obratiti srpskoj javnosti, jer će direktan prenos biti na RTS-2. Siniša će u Srbiju doći privatnim avionom Bolonje, ali će se odmah po završetku ceremonije vratiti u Italiju. Njemu je i dalje zabranjen kontakt sa mnogo ljudi zbog slabog imuniteta posle teških terapija.

Mihajlović je u Beogradu poslednji put u javnosti viđen na utakmici Crvena zvezda – Napoli u 1. kolu Lige šampiona, kada je zajedno sa ostalim igračima iz generacije Barija izneo pehar prvaka Evrope pred krcatu Marakanu.

0
0

1 Komentara

  1. A je li to sigurno da je pobedi leukemiju. Mislim da je veoma rano za takve prognoze jer sam lekar po struci i znam mnogo o toj vrsti bolesti ali naravno želim .mu brzo ozdravljenje i puno sreće u životu i da se i dalje bavi fudbalom koji toliko voli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter