1
Domaći fudbal

PODRŠKA OD KUMA: Siniša Mihajlović je imao poruku za Dejana Stankovića!

Objavljeno: 20.12.19 u 11:15

Dejan Stanković novi je trener Crvene zvezde, a poruke podrške i čestitke stižu sa svih strana.

Siniša Mihajlović je u 2019. godini dobio jednu od najvažnijih bitaka u životu, ali njegova borba i dalje traje. Legendarni fudbaler je danas podržao Dejana Stankovića, kuma kom je poželeo dobrodošlicu u Crvenu zvezdu.

– Kume, srećno u našaoj Crvenoj zvezdi – glasila je poruka Siniše Mihajlovića.

Siniša Mihajlović i Dejan Stanković imali su isprepletanu fudbalsku karijeru. Obojica su slavu stekli u dresu Crvene zvezde, ali naravno zbog razlike u godinama nisu zajedno igrali za klub iz ‘Ljutice Bogdana’. Ipak, kasnije su bili saigrači u reprezentaciji Jugoslavije, Laciju i Interu.

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

 
0
0

1 Komentara

  1. Pored svih gresaka, doslo je do prezasicenja i vreme je za promene na svim nivoima u CZ,od generalnog direktora do igraca.Stankovic,svakako nije resenje za trenera,jer nema nikakvog iskustva.Ivan Jovanovic,trener koji je uveo Apoel u cetvrtinu finala Lige Sampiona (ispao od Reala),pored toga najbolji trener u istoriji Kiparskog prvenstva i ima dugogodisnje iskustva rada pod pristiskom je slobodan. Zasto on nije angazovan ? Citam po komentarima da treba da se forsiraju deca,koji nemaju ni kvaliteta ni iskustva za Evropska takmocenja,a klub nema taj komititet da ne more da se plasira u jedno od dva takmicenja.Kao covek fudbala smatram da postoji spisak domacih igraca koji bi realno mogli biti dovedeni,doneti prevagu I direktan profit kada za to dodje vreme. . Vecina za startnih 11 : Nemanja Pejcinovic/Jagos Vukovic, Aleksandar Pantic (brz stoper sa neprocenjivim iskustvom u Spanskoj Primeri)Marko Petkovic -slobodni igraci. Filip Mladenovic,Mihajlo Ristic (u Ling Long ligi levi bek,u evropi odlican zadnji vezni), Nenad Krsticic, Lazar Randjelovic (pozajmica) zelja letnjeg prelaznog roka,njemu su potrebni minuti a CZ ubojito brzo krilo, i konacno Aleksandar Katai ,odlicno resenje za desni bok,a kada majstor Marin ode , centralni ofanzivni vezni. Sto se tice stranaca :Sekua Sanogo slobodan igrac,zadnji vezni,odlican u kvarenju igre,brz ,jak sa sigurnim pasom,takav profil igraca je prekopotreban za Evropu, ispekao zanat u Jang Boys-u.Potrebna su jos stranci kao kapitalna pojacanja na pozicijama desnog beka,i napadaca ,za njih treba odresiti kesu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter