0
Domaći fudbal

Foto: FSS

ON JE LUD ZA FUDBALOM: Da li je Nemanja Matić ovom izjavom najavio gde nastavlja karijeru?

Objavljeno: 20.12.19 u 18:45

Jasno je da su Nemanji Matiću dani u Mančesteru odbrojani, da li je ovim rečima već najavio novu destinaciju.

Matić je u superlativu govorio je Antoniju Konteu, a to je dodatno podgrejalo glasine da će uslediti njegov transfer u Inter.

– On je lud za fudbalom! Razmišja o fudbalu 24 sata dnevno. Mnogo radi, jako dobro analizira svoje i protivničke igrače. Taktički je jedan od najboljih na svetu. Fizički, njegovi timovi su osuđeni da trče u istom ritmu 90 minuta. Veliki je profesionalac i jedan od najboljih na svetu. Siguran sam da će napraviti velike stavri u Interu – rekao je Matić.

DŽENTLMENSKI: Milojević uštedeo Zvezdi 300 hiljada evra!

Srpski fudbaler je govorio i o Karlu Anćelotiju koji će u utorak biti promovisan kao trener Evertona.

– Nije još potpisao, pa ne bih zbog toga da pričam. Poznajem ga, radili smo zajedno u Čelsiju, osvojili titulu 2010. Veliki je trener. Osvojio je mnogo toga, više se i ne sećam koliko Liga šampiona ima. Koji god tim da preuzme, verujem da će biti uspešan. On je jedan od najvećih trenera u poslednjih 20 godina. Poboljša svaki tim koji preuzme – rekao je Matić.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Foto: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter