1
Domaći fudbal

FOTO: FSS

JOVIĆU STIŽE SAIGRAČ IZ REPREZENTACIJE: Real se sprema da ga plati 105 miliona!

Objavljeno: 20.12.19 u 00:02

Čini se da u poslednjim godinama ne prođe prelazni rok, a da ga španci ne sele u Madrid. Tako je i ovoga puta.

Pogodili ste, u pitanju je Sergej Milinković-Savić. Španski mediji pišu da bi mogao da se preseli u madrid. SMS sve bolje igra u dresu Lacija, ponovo je dostigao formu koja ga je krasila, a bio je i jedan od najzaslužnijih igrača za pobedu nad Juvensusom na ‘Olimpiku’ 3:1.

SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIĆ: Ja u crno-belom? Zašto da ne, nikad se ne zna…

Španski mediji navode da je Florentino Perez spreman da ‘odreši kesu’ i dovede Sergeja u Madrid za obeštećenje od 105 miliona evra. Ugovorom je vezista vezan za Rim do 2024. godine, te zbog toga Lacio ima dobru poziciju u preovorima.

Pogba je za Pereza gotovo pa nemoguća misija, a predsednik španskog kluba zato pokušava da tim ojača kupovinom u Rimu. Milinković-Savić se iz Novog Sada preselio u Genk za milion evra, a posle samo godinu dana Lacio ga je platio 18 miliona.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: FSS

0
0

1 Komentara

  1. OMG SMS vredi 105 miliona evra, nije neki vanserijski fudbaler u pola cene od Jovica negde oko 30 miliona je realno cak je i Jovic precenjen u Realu se nece naigrati.Nasi igraci nisu za sampione top 5 liga ako hoce da igraju neka se ugledaju na Tadica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter