4
Domaći fudbal

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

FOTO-UBOD: Osvanuo grafit posvećen Milojeviću na ‘Marakani’, pogađa pravo u srce! (FOTO)

Objavljeno: 20.12.19 u 16:30

Miljenik navijača crveno-belih, ali i sportskih radnika Vladan Milojević je napustio klub, a od njega se sportska javnost oprašta na razne načine.

Njegov rad u Crvenoj zvezdi ovekovečen je i grafitom na stadionu ‘Rajko Mitić‘ u kome su navijači iskazali šta misle o njemu i njegovom radu u klubu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

Miloje, hvala ti za poklon, svi zvezdaši duguju ti naklon!

Milojević je od dolaska u klub Crvenu zvezdu vratio na evropsku mapu posle dugog niza godina. Da nije reč o slučajnom uspehu na najbolji način ilustruje podatak da je sa Zvezdom igrao dva puta u Ligi šampiona, a pre toga je imao i evropsko proleće u Ligi Evrope.

DŽENTLMENSKI: Milojević uštedeo Zvezdi 300 hiljada evra!

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

    • Hvala ti Miloje za prazne tribine na Marakani! Hvala ti Miloje za sve one katastrofe koje si ostvario u grupnim fazama LŠ! Hvala ti Miloje za to što si rasterao mlade igrače Zvezde iz kluba! Hvala ti Miloje što si onako brutalno, bez ikakvog učinka, forsirao dreugorazredne afričke “kapitalce” Bena i Boaćija kao i ostale “kapitalce”!

      0
      0
      Odgovori
  1. “Miloje, hvala ti za poklon, svi zvezdaši duguju ti naklon”, stoji na grafitiju na Marakani! Ali, zašto se sada pokušava od sasvim prosečnih rezultata koje je ostvario Milojević sa Zvezdom u Evropi, da se napravi kao nešto nedostižno?! Valjda nećemo najveće katastrofe koje je Zvezda doživela, u poslednje dve grupne faze LŠ, da predstavimo kao plafon, kao nešto što je vrhunac?! Pre svega, taj grafiti su napisale 2-3 osobe, koje nisu stajale ispred nekoliko hiljada navijača Zvezde koji su konsenzusom odlučili o tekstu poruke koja će biti napisana! Da je tačno ovo što ja kažem najbolji primer su puste tribine Marakane a one su najbolja poruka i mišljenje šta navijači misle o Milojeviću!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter