3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

EMOTIVNI OPROŠTAJ – BORJAN: Šefe, zbog vas sam bolji čovek! Milojevića su ispratili i Degenek, Jovičić, Savić… (FOTO)

Objavljeno: 19.12.19 u 16:35

Sada je i zvanično, Vladan Milojević neće u prolećnom delu sezone voditi Crvenu zvezdu. Njegovi nekadašnji igrači sa dosta emocija oprostili su se od njega.

Na svom Instagramu od Milojevića se uz veliku dozu emocija oprostio čuvar mreže Milan Borjan. Podsetimo, nedavno je proglašen za najboljeg igrača crveno-belih u 2019. godini, a njegov dolazak u klub poklopio se sa Milojevićevim. 

– Šefe, želim da Vam se zahvalim na svemu, da kažem da sam zbog Vas postao bolji čovek, počeo da verujem u sebe. Hvala Vam na prelepe dve i po godine, naučio sam mnogo stvari od Vas i nadam se da ćemo jednog dana opet sarađivati i napraviti još veće uspehe, ako je to uopšte moguće.

– Svima nama igračima bili ste velika podrška, znali ste naše limite, često ste imali ulogu oca i savetnika, zbog svega toga mi igrači smo davali možda i mnogo više od svojih mogućnosti. Želim Vam puno sreće u nastavku karijere – dodao je Borjan.

Oglasio se porukom i nekadašnji fudbaler crveno-belih Nemanja Radonjić

 

Kao i Miloš Degenek, koji je poželeo sreću Milojeviću.

– Šefe hvala vam za sve što ste učinili za Zvezdu, hvala vam što ste meni ostvarili moje snove da igram Ligu šampiona i usrećim sebe, svoju porodicu i narod naš i zvezdašku javnost. Hvala što ste bili uz nas kroz sve i što ste pravi čovek. Srećno u budućnosti. Nek vas čuva Bog i sreća prati – rekao je Degenek! 

Zahvalnost za sve učinjeno izneo je i Branko Jovičić...

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sefe, hvala puno na svemu sto ste uradili za nas i Crvenu Zvezdu! @crvenazvezdafk Puno srece i uspeha u nastavku karijere💪

A post shared by Branko Jovičić (@bakula_3) on

Potom i Vujadin Savić koji mu je takođe zahvalio za učinjeno! 

0
0

3 Komentara

  1. Naravno, nisu ga ispratili svi oni igrači čije je karijere upropastio svojim neznanjem! Vukanović, prvi strelac jeseni u ovom tek završenom prvenstvu, nije dobijao šansu celog proleća! Suvišno je reći šta mu je uskraćeno osim kontinuiteta. Simić, jedan od najbržih igrača Zvezde je igrao svaku 4-5 utakmicu u zaustavnom vremenu. Potpuno mu je poremetio kontinuitet igara, Hajdin odličan levi bek nije uopšte dobijao šansu kod ovog usrećitelja srpskih igrača ali zato su limitirani i spori “kapitaci” Ben i Boaći, imali status polubožanstva kod ovog diletanta i unapred rezervisana mesta u timu. Osim brzine ovi smešni “kapitalci” nisu imali ni duel igru, ni skok igru a sa driblingom su bili na ratnoj nozi i ovim limitiranim “kapitalcima” je rezerva bio npr. jedan Vukanović, brz, borben i dobar tehničar! Šta reći još o Melegu, Ivaniću, Jirki, Jevtoviću?! Šta reći o mladim igračima Zvezde?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Borjane, Borjane! Umesto da se Milojević tebi javno zahvali, jer si ga izvukao iz mrtvih, a evo ti se njemu zahvaljuješ?! Ti mu se verovatno zahvaljuješ za sve ono brdo penala koje si odbranio i za sve one zicere koje si skinuo protivnicima u igri! Da nije bilo tebe, njegovo ime se nikada ne bi našlo na TV, u nekom prenosu iz LŠ! Pored njegovog imena je stajalo “coach”, kao što je stajalo pored imena, Klopa, Flika, ten Haga, Emerija i ostalih trenerskih bardova, a razlika između Milojevića i njih je cela svetlosna godina!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter