4
Domaći fudbal

EMOTIVAN RAZGOVOR MILOJEVIĆA SA ‘DELIJAMA’: Izvinjavam se za velike poraze, vidimo se ponovo! (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.19 u 14:31

Po završetku konferencije za novinare ‘Delije’ su Vladanu Milojeviću uručile poklon, a on se vernim navijačima zahvalio na podršci.

Pamtiće ‘Delije’ dugo uspehe Vladana Milojevića, čoveka koji im je doneo dve titule prvaka, dve Lige šampiona i proleće u Ligi Evrope. Najvatrenije pristalice Crvene zvezde su posle konferencije ispratile sjajnog stručnjaka iz konferencijske sale i uručile mu prigodan poklon. On se zahvalio:

– Hvala vam mnogo na podršci tokom sezone, dobro smo se družili, i kada je bilo dobro a i loše. Za one velike poraze se izvinjavam, to je sport, nadam se da nije ostalo nekih loših stvari iza mene, i verujem da ćemo se videti ponovo ovde – rekao je Milojević.

Kako je to sve izgledalo pogledajte na snimku kolega iz ‘Alo’:

0
0

4 Komentara

  1. Svaka čast za Vladana Milojevića napravio je uspeh veliki čovek je pravi gospodin i pre svega dobar trener. Radio je pošteno sve ovo vreme i svaka pobeda je zaslužena svakom od igrača je dao šansu da igra svaka čast na tome. Crvena Zvezda će pamtiti gospodina Milojevića, takodje neka ga sreća prati na kojem god sledećem mestu bio! Veliki pozdrav!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Rasterao je mlade igrače Zvezde, jer nije imao sposobnost da uoči igrača u njima, ali zato je doveo zaista drugorazredne strance koji nemaju blage veze sa fudbalom! Rasterao je publiku sa Marakane, gledalaca nema ni u tragovima! Njegova poruka je indikativna, on kaže “vidimo se”! Zna on da još nije završio stvar do kraja, da nije uništio Zvezdu do kraja. Ostali su samo finalni radovi! Zato, putuj igumane da te naše oči više nikada ne vide!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter