1
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički / Saša Đorđević

DOK SE ZVEZDA BAVILA STRUČNIM ŠTABOM: ‘Bratski’ klub joj ‘ukrao’ pojačanje!

Objavljeno: 19.12.19 u 09:45

Nisu izgleda ‘večiti’ rivali bili brzi, te im je pred nosem Olimpijakos ‘ukrao’ pojačanje, evo o kome je reč…

Crvena zvezda je na spisak pojačanja u januaru ‘upisala’ ime mladog reprezentativca Srbije Nikole Čumića. Savo Milošević je pred novinarima istakao i da Partizan gleda ka ovom momku iz Niša. Dok su crno-beli čekali prodaju Strahinje Pavlovića, a Crvena zvezda da reši pitanje novog stručnog štaba, Olimpijakos je kontaktirao Ivicu Tončeva.

Kako javlja ‘Sportski žurnal’, mladi reprezentativac Srbije Nikola Čumić karijeru će nastaviti u Olimpijakosu. Baš kao što je to letos učinio Lazar Ranđelović. Navodno, Grci su spremni da plate pola miliona evra.

Nikolu Čumića samo lekarski pregledi dele od ‘Karaiskakisa’, ali se postavlja pitanje koliko je ovo bio dobar potez mladog igrača, jer u Atini ni Lazar Ranđelović nije standardan.

Pored Crvene zvezde i Partizana, Nikola Čumić je imao poziv iz Sent Galena.

0
0

1 Komentara

  1. Taj Cumic tesko da bi bio pojacanje , ima 21 godinu i nije standardan u Radnickom . Ima talenta ali je pitanje sta ce biti …tako su iz Olimpijakosa „ukrali “ Zvezdi i Dinamu onog beka iz Banjaluke , a on trenutno na pozajmici u Radnickom rezerva . Stanojev i pogotovo Gavric su bolji igraci u perspektivi od Cumica . Posle Kolarova Gavric ima najbolji prekid od Srpskih igraca , brz , dobar tehnicar , napada direktno ko nekad Dejo …a Zvezdino dete i ima samo 19 godina .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter