0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

DA LI JE PALO POMIRENJE: Lazetić i Lalatović ocenjeni uspešno, kreće se u nove pobede!

Objavljeno: 19.12.19 u 12:38

Nakon što je završena jesenja polusezona, u utorak ove nedelje održana je sednica Upravnog odbora FK Vojvodina, na kojoj su, pored članova uprave, prisutni bili još generalni direktor kluba Dušan Bajatović, sportski direktor Nikola Lazetić i šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

Pored razgovora o temama koje su bitne za svakodnevno funkcionisanje kluba i nastavak sezone 2019/20, izveštaj o učinjenom tokom prethodne polusezone podneli su šef stručnog štaba Nenad Lalatović i sportski direktor Nikola Lazetić.

Šef stručnog štaba Nenad Lalatović podneo je iscrpan izveštaj o svemu u vezi sa radom prvog tima od početka letošnjih priprema do kraja jesenjeg dela prvenstva i takođe izneo svoje predloge u vezi sa transfer listom i eventualnim pojačanjima u predstojećem prelaznom roku. Nakon dužeg izlaganja, članovi Upravnog odbora su prihvatili njegov izveštaj i pružili mu punu podršku za nastavak njegovog veoma uspešnog rada.

Nakon toga, svoj izveštaj u vezi sa učinjenim u prethodnom prelaznom roku i takmičenjem u jesenjem delu sezone podneo je i sportski direktor Nikola Lazetić, koji je, između ostalog, izrazio pozitivno mišljenje o izveštaju koji je podneo trener Nenad Lalatović i saglasio se sa njegovim viđenjem ekipe za drugi deo sezone. Upravni odbor je jednoglasno prihvatio i izveštaj sportskog direktora, kome je takođe pružio punu podršku za nastavak njegovog veoma uspešnog rada.

Nakon toga, predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić naglasio je da se preostali dani do kraja ove godine moraju iskoristiti kako bi se ekipa kompletirala i značajno pojačala, sa ciljem da već prvog dana okupljanja uoči početka priprema za novu sezonu, koji je zakazan za treći januar, svi novi igrači budu na prozivci i spremni dočekaju početak priprema. Sportski direktor Nikola Lazetić i šef stručnog štaba Nenad Lalatović izrazili su apsolutnu saglasnost sa njegovom konstatacijom i preuzeli obavezu da se u navedenom roku pozabave sa rešavanjem ovog pitanja.

Predsednik Vojislav Gajić je istovremeno naglasio da pozicija FK Vojvodina na tabeli na kraju ove sezone jednostavno mora biti jedna od onih koja obezbeđuje učešće u evropskom takmičenju naredne sezone, te da svi u klubu moraju agilno i predano raditi kako bi se taj cilj ostvario, a sa time su se saglasili i svi preostali članovi Upravnog odbora.

Pred kraj sednice, saglasnost sa svim navedenim izrazio je i generalni direktor FK Vojvodina Dušan Bajatović, koji je istakao da će i ubuduće pružiti svoju punu podršku i u svim drugim segmentima bitnim za funkcionisanje kluba, kako bi rezultati FK Vojvodina bili u skladu sa renomeom koji ovaj klub ima u srpskom fudbalu i kako bi Vojvodina naredne sezone predstavljala Srbiju na međunarodnoj sceni.

Uz konstataciju da u drugom delu sezone ni u kom smislu ne sme biti zanemareno ni učešće u Kupu Srbije, predsednik Vojislav Gajić i preostali članovi Upravnog odbora jednoglasno su se složili da je minula polusezona bila veoma i izrazito uspešna.

FOTO: FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter