0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

USPEŠNA SARADNJA: Crvena zvezda i Gazprom produžili ugovor do 2020. godine

Objavljeno: 18.12.19 u 16:40

Gazprom njeft je produžio ugovor o saradnji sa Fudbalskim klubom Crvena zvezda.

Gazprom sarađuje sa srpskim klubom tokom poslednjih 10 godina, a u skladu sa novim sporazumom kompanija ostaje generalni sponzor Crvene zvezde do sredine 2022. godine.

Ugovor je u ime Zvezde potpisao predsednik Svetozar Mijailović.

– Naša saradnja sa Crvenom zvezdom je svojevrstan simbol odnosa Gazprom njefta prema zemlji u kojoj kompanija već više od 10 godina uspešno učestvuje u razvoju energetskog sektora, kao i prema građanima Srbije. Crvena zvezda je jedan od najtrofejnijih klubova, koji ima ogromnu armiju navijača, i to ne samo u Beogradu, već i na teritoriji cele bivše Jugoslavije. Mi vidimo sponzorski ugovor kao efikasan marketinški instrument promocije naše GAZPROM mreže benzinskih stanica i maziva brenda G-Energy na Balkanu. Crvena zvezda nas godinama raduje kako postignutim sportskim rezultatima, tako i razvojem akademije kluba. Potpisivanje novog sporazuma je logičan korak u nastavku naše dugogodišnje saradnje – izjavio je Aleksandar Dibalj, član Izvršnog odbora Gasprom njefta.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić zahvalio se Gazpromu na poverenju.

– Nastavak saradnje je odlična vest ne samo za naše navijače, već i za srpski fudbal u celini. Gasprom njeft je podržavao Crvenu zvezdu u najtežem, ali i za klub najuspešnijem periodu u novijoj istoriji. Siguran sam da su ispred nas nove pobede i uspesi, za koje je podjednako zaslužna i ruska kompanija. Simbol tih pobeda je logo na dresu fudbalera Crvene zvezde – izjavio je nakon potpisivanja ugovora Terzić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter