0
Evropske lige

PRIMERA: Jeste bilo uzbuđenja, ali ovaj ‘El klasiko’ spada u kategoriju ‘za zaborav’

Objavljeno: 18.12.19 u 21:53

Duel Barselone i Real Madrida bez pogodaka? To nije ‘El klasiko’ na koji smo navikli.

Uglavnom su dueli Barse i Reala donosili golove, a ovaj je doneo samo šanse i ništa više od toga. Naravno, rezultatska neizvesnost bila je prisutna od početka do kraja, ali baš ono na šta smo se navikli ovog puta je izostalo.

Šta više, osam žutih kartona dovoljno govore o tome na koji način su i jedni i drugi igrali danas. Sa puno kontakta, startova, na ivici tuče na svakom delu terena.

Real je u prvom poluvremenu uglavnom pretio sa distance, preko Kazemira i Valverdea dva puta, ali je najbolju priliku imala Barselona preko Đordija Albe. Ipak, u situaciji jedan na jedan iz prve je šutirao pored gola.

Real nikako nije bio u podređenom položaju u ovom susretu, a svoju veliku priliku imao je Geret Bejl u 68. minutu. Ipak, tukao je pravo u Marka Ter-Štegena.

Velšanin je uspeo da matira Nemca u 74. minutu, ali je taj gol poništen zbog prethodnog ofsajda Mendija, što je potvrdio i VAR.

I to je bilo to, do kraja su se ređale javne opomene, ali ne i uzbuđenja, te su Barsa i Real ostali na po 36 bodova na deobi prvog mesta španske Primere.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter