0
Evropske lige

KVOTE ZA EL KLASIKO Barselona, Real, Meridianbet i dva sata fudbalske magije

Objavljeno: 18.12.19 u 11:50

Najveća utakmica španskog fudbala i jedan od najvećih derbija na svetu – Barselona dočekuje Real u sredu od 20 sati.

Čuveni El klasiko kao nijedan drugi. Zašto? Razloga je mnogo i zato vas pored bogate osnovne ponude čekaju i Meridianbet specijal, i duel strelaca.

Barselona na Nou Kampu važi za apsolutnog favorita i kvota na keca je 1.75, dok se slavlje Reala vrednuje sa čak 4.40.

Oba tima postigla su barem po gol na prethodnih 15 međusobnih duela na pomenutom stadionu. Tradicija kaže da Barsa nije izgubila poslednjih šest „klasika“ u svim takmičenjima.

Jasno je zašto su Katalonci favoriti, jer su dva najveća španska kluba započela i šampionsku trku u dvoje. I najčešće su veoma oštre, pa ako pogodite da će prvi žuti karton biti pokazan u prva dva minuta kvota je 10!

Mnogo je faktora zašto bi baš ovaj duel dva najveća španska kluba mogao da bude potpuno drugačiji od prethodnih. Trebalo je da se odigra 26. oktobra, ali je zbog političkih trevenja u zemlji i demonstracija došlo do odlaganja. 

Barsa nije bila zadovoljna suđenjem protiv Sosijedada, a Real izborom arbitra za El klasiko. Dakle, svojevrsno zagrevanje je počelo i tenzija je ogromna, a lopta se još nije zakotrljala.

A, da li će se naći u mreži? Za golove bi trebalo da budu zaduženi Mesi i Benzema. Zato vam je Meridianbet spremio i duel strelaca kao poseban specijal. Da li El klasiko može da prođe bez njihovih pogodaka? Ako se to dogodi, kvota je sjajnih 3.05.

Ipak, verujemo da ćemo uživati u najboljem od Barse i Reala, odnosno u čistoj fudbalskoj magiji u trajanju od blizu dva sata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter