2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena Zvezda

HOTSPORT OTKRIVA: Kraj jedne ere – Milojević predaje palicu bivšem asu Crvene zvezde!

Objavljeno: 18.12.19 u 23:54

Načelno napravljen sporazum sa novim kormilarom, čije zvanično ustoličenje sledi u petak.

Menjale su se priče prethodnih dva dana iz ‘sata u sat’ kada je u pitanju konačna odluka da li na kormilu Crvene zvezde i u 2020. godini ostaje Vladan Milojević.

Najavili smo danas u toku dana da je klub u potrazi za naslednikom, a usledila je još jedna potvrda da posle dve i po godine sutra tokom dana, na Svetog Nikolu, doći će do sporazumnog rastanka dve strane, šest meseci pre isteka ugovora.

Priče da je Milojeviću nuđen ugovor na još dve godine padaju u vodu samim činom da je njegova era u ovom mandatu završena u Ljutice Bogdana.

NOVI MOMENTI: Milojević blizu napuštanja ‘Marakane’ – iskočio je prvi favorit za klupu Zvezde!

Trenersku palicu preuzeće Dejan Stanković, koji je izvagao da posle kratkog rada u mlađim kategorijama Intera, ozbiljnim trenerskim poslom počne da se bavi u klubu odakle je otišao pre dve decenije u Lacio.

Načelno je, kako saznaje HotSport, napravljen sporazum da saradnja bude potpisana do juna 2022. godine i ozvaničenje ovog posla se očekuje u petak.

Veliki igrač u novoj ulozi za koju očekuju u Zvezdi, kao i navijači, da bude pun pogodak. Popularni Deki je mag za publiku, radio je i učio od svetskih trenera, ima veze da ‘dovede’ dobre strance…

Svaka promena donosi pomak, a misija Milojevića je uspela i sačekaće novu inostranu stanicu u Kini ili Grčkoj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

  1. Uteče prvi rekorder po broju namještenih uitakmica. pobježe bestidnik koji se kao djete radovao pobjedama u sklanjalicama. I njemu puklo pred očima nakon svih tih sramota i brukanja u Evropi. Za njim pobježe i Panta, ko je sljedeći? Počela masovna bježanija.Spasavaj se ko može. Uskoro će i istrage, hapšenja, ispitivanja, suđenja. rpbije. preispitivanje doktorata…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter