6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STAVLJANJE TAČKE: Milojević sa čelnicima na sastanku i planovima za drugi deo sezone

Objavljeno: 17.12.19 u 10:18

Ostanak na klupi do kraja sezone je realna opcija, a jedino ekstra ponuda može da ‘promeni’ trenera Crvene zvezde.

Mnogo je tema za razmatranje ‘otvorio’ Vladan Milojević posle meča sa Čukaričkim, ali je nekoliko časova kasnije na proslavi u hotelu ‘Hajat’ najavio pohod na duplu krunu sa Crvenom zvezdom u 2020. godini.

Nastavak zajedno do kraja sezone je kako saznaje HotSport je realna opcija, pa danas sa direktorima Zvezdanom Terzićem i Mitrom Mrkelom, šef stručnog štaba trebalo bi da stavi tačku i otvori knjigu daljih planova oko ‘renoviranja’ tima.

Ugovor važi do sledećeg juna, a imperativ Milojevića je da osvoji treću titulu u nizu i po još jednom podatku bude deo istorije kluba. Ovo je samo pošlo za rukom legendarnom Miljanu Miljaniću.

Sa druge strane u prethodnom periodu spominjalo se da AEK iz Atine želi srpskog stručnjaka, ali je došao Italijan Karera. Klubovi sa Dalekog istoka iz Saudijske Arabije i Kine, koji su ‘pikirali’ Milojevića još nisu izneli konkretnu ponudu i samo ekstra ‘zarada’ u ovom trenutku može da znači rastanak i traženje novog trenera.

Ipak, realno je da Milojević na leto preda palicu i ponovo ode u inostranstvo, a posle Omonije i Panioniosa preuzme neki veći klub.

0
0

6 Komentara

  1. Nažalost Zvezda je jedan pred-profesionalni klub! Zvezda je klub koji ostavlja treneru da odluči da li da ode ili ne! Umesto da je vode rezultati tima i da postupa shodno tome, ona dopušta nedoraslom treneru da izigrava uvređenu šiparicu! Bajern i Totenhem su u toku takmičenja LŠ, smenili trenere jer nisu bili zadovoljni njihovim radom i igrama! Šta znači ako ovaj katastrofični trener ostane do leta?! To znači da će on odlučivati o dolascima i odlascima igrača, koje će na leto predati nekom drugom treneru koji nije selektirao te igrače. Igrače koji dođu u januaru Milojević će upropastiti kao što je upropastio i karijere svih do sada dovedenih igrača! Niko nije napredovao! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori
  2. Leone u prvoj sezoni igranja Lige Sampiona je pobedjen Liverpul – osvajac iste, a ove sezone su pobedili Olympiakos u prvoj utakmici kod kuce.. Ne znam sta ti ocekujes kada nas ceo tim vredi kao npr jedan igrac Bajerna, Totenhema, Liverpula itd…U prvoj sezoni igranja u Ligi Sampiona je uzeto 4 bodova – pobeda protiv Liverpula i nereseno sa Napolijem kuci..
    Sa obzirom da smo pre par godina bili blizu gasenja, mislim da je ovo sasvim solidan rezultat u prve dve sezone igranja lige sampiona. Ja sam doduse isto malo bio razocaran ovom sezonom. posto smatram da smo mnogo bolje igrali prosle sezone.. Razlog za to je ocajno uradjeni prelazni rok (od „pojacanja“ niko realno ne vredi)

    0
    0
    Odgovori
    • Sve je to tačno šta si naveo, ali mi nemamo igru ni u SLS ni u LŠ! Ušli smo poslednje dve godine u grupne faze LŠ, ali više je bilo utakmica koje smo posle penala prošli nego onih koje smo dobili. Ne govorim o sreći, jer ona ne postoji, postoji samo splet okolnosti koje idu na ruku u datom trenutku, ili ne idu ali ako ćemo o tome onda je Borjan najzaslužniji za ulazak u LŠ! KIčma igre jednog tima je zadnji vezni igrač! Sve potiče od njega jer on započinje akcije ali on i sprečava akcije protivnika! Zadnji vezni mora u najkraćem mogućem roku (bez vraćanja lopte unazad) da pređe na protivnički deo terena i uposli u dubinu krila ili pleja! Druga stvar, je da igrači Zvezde ne smeju imati više od 1 do 2 kontakta sa loptom! Treće, pored obavezne defanzive bekovi moraju biti i krila u ofanzivi! Ništa od ova tri segmenta nema u igri Zvezde, zato igramo zastarelo, bojažljivo, sporo do besvesti, bez imalo žara!

      0
      0
      Odgovori
      • slazem se.. zato sam i rekao da smo mnogo bolje igrali u ligi evrope 2017 i prosle godine u ligi sampiona.. Ja sam ocekivao vise od Kanas-a, ali izgleda da su ga stigle godine. Zadnji vezni nam fali ko lebac, od kada se Bakula povredio kuburimo sa tom pozicijom. Za bekove se isto slazem, ali mislim da nije sve do Miloja…Treba pitati i Mrkelu zasto su neki igraci dovodjeni poput Van Prevare, zasto ste rizikovalo oko registracije Bena (koji mislim da bi nam dobro dosao ove sezone u Ligi Sampiona).. U principu mislim da je Miloje napravio dobar rezultat u Zvezdi, samo mu ova sezona malo kvari utisak..A evo cuo sam danas da navodno odlazi..

        0
        0
        Odgovori
  3. “Ostanak na klupi do kraja sezone je realna opcija, a jedino ekstra ponuda može da ‘promeni’ trenera Crvene zvezde”, stoji u tekstu! Najjači deo ove konstatacije je da samo “ekstra ponuda može da promeni trenera Zvezde”! Kakav vrhunski ali i naivni spin! Ko je ta budala iz bilo kojeg kluba koji hoće da uzme trenera, koji u dve godine igranja u grupnim fazama LŠ, sa Zvezdom, nije osvojio ni bod niti je dao gol u gostima, uz katastrofalnu gol razliku, od nekih 40-tak golova u “minusu”! Ovog katastrofičnog trenera će smeniti Marakana, samo mi se čini da da tada neće otići sam!

    0
    0
    Odgovori
  4. Zaista ne znam zašto je realno da Milojević ode dok osvaja titule i igra Evropu? Koji to veći klub od Zvezde hoće da ga dovede? Ko je to proglasio Zvezdinu sezonu u LŠ i domaćoj ligi neuspehom, a Partizanovo učešće uspehom?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter