0
Domaći fudbal

HUMANITARNA AKCIJA: Sloba Stanojlović usrećio mališane (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.19 u 11:01

Na isteku 2019.godine ‘Centar za unapređenje društva’ organizovao je humanitarni novogodišnji program za 150. dece iz ugroženih grupa: deca bez roditeljskog staranja, deca iz siromašnih porodica, deca samohranih roditelja i dr.

U novogodišnjoj čaroliji organizovanoj u hotelu Radisson Blue mališani ometeni u razvoju družili su se sa mladim fudbalerom FK Partizan Slobodanom Stanojlovićem koji je delio autograme, slikao se sa decom i delio iskustva o svom dolasku u prvi tim.

– Nikada mi nije teško da se odazovem humanitarnim akcijama, a posebno pred novogodišnje praznike kada mališanima posebno nedostaje porodica i pažnja drugih. Doneo sam neke poklončiće i garderobu koju je poslao naš fudbaler Bibars Natho.

Zaista sam uživao odgovarajući na sva dečija pitanja u vezi sa fudbalom jer znam da dolaze iz iskrenih dečijih srca – kaže Stanojlović.

Uz zahvalnost FK Partizan što se odazvao humanitarnoj akciji predsednica udruženja gđa Dušica Jeleč je dodala:

– Cilj nam je pre svega da deca saznaju nešto novo i steknu nova iskustva kroz igru, pozorište, ali i kroz razgovor o sportu i profesijama koje ih zanimaju.Hvala Partizanu što je prepoznao važnost ove akcije i time usrećio mališane.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter