0
Evropske lige

ŽESTOKA TRKA: PAOK u stopu prati Olimpijakos na čelu sa Srbinom

Objavljeno: 16.12.19 u 12:52

Bodovno su poravnati, a slede još dva kola do mini pauze i bitan je svaki pogodak.

Nije se dugo desilo u Grčkoj da su dve ekipe egal po bodovima već nekoliko kola, a da ih za sada razvdaja samo gol razlika (na kraju se računa međusobni skor)

Olimpijakos je posle Crvene zvezde lako pregazio Asteras koji je nedavno preuzeo Milan Rastavac (5:0), a Paok je savladao Panetolikos (3:0) čiju mrežu je drugi put u nizu sačuvao Živko Živković.

– Trka će trajati u dvoje, a nadam se da će derbi u Solunu rešiti pitanje novog šampiona. Nije lako, kada se nema prava na kiks i nama je nedavni remi ulio dodatno samopouzdanje da izguramo još dva meča u ovoj godini – ističe Živković.

ŽESTOKA TRKA: PAOK u stopu prati Olimpijakos na čelu sa Srbinom

Dve godine posta su (ne) prihvatljive za giganta iz Atine.

Gazda im je ‘naredio’ da je titula imperativ. Oni imaju i Evropu, što može da bude naša šansa, mada mso u dobrom ritmu pred božićnu pauzu. Nema odmora, samo par dana jer se već 4. januara vraćamo na teren u borbi za bodove – rekao je čuvar mreže PAOK-a

Srpski golman je postao oslonac čete iz Soluna.

– Guramo po planu, imamo postavljeni cilj i svaka pobeda donosi nam sigurnost. Kada se ne primi gol zasluge imaju svi, nastavljamo dalje, da rušimo sve redom i sledi nam bitno gostovanje u četvrtak Panionisu – rekao je Živković u razgovoru za HotSport

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter