0
Evropske lige

Foto: FSS

SOLSKJER I MURINJO GA NEĆE: Ali, ima ko hoće Matića!

Objavljeno: 16.12.19 u 20:20

Nemanja Matić nalazi se u nemilosti trenera Mančester junajteda Ole Gunara Solskjera, ali bi uskoro mogao da reši svoj status.

Ole Gunar Solskjer sklonio je Nemanju Matića iz prvog tima Mančester junajteda. Stavio je Srbinu do znanja da na njega više ne računa. Sa druge strane pominjao se prelazak Matića u Totenhem po dolasku Žozea Murinja, ali je sam Portugalac negirao mogući transfer.

Ipak, Srbin je na ceni. Naime, Antonio Konte i Inter žele momka iz Vrela kod Uba. Ceo posao bi mogao da bude gotov u januaru. Nije poznato koliko bi ‘neroazuri’ izdvojili novca za Matića, ali je jasno da cena ne bi bila visoka ako se ima u vidu da naš reprezentativac ima 31 godinu i da ove sezone nije igrao mnogo fudbala.

Nemanja Matić je u mlađim kategorijama igrao za Crvenu zvezdu, Partizan i Jedinstvo iz Uba, a u seniorskoj konkurenciji za Kolubaru, Košice, Čelsi, Vitese, Benfiku i Mančester junajted.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter