0
Evropske lige

SERIJA A: Lacio juri devetu pobedu u nizu!

Objavljeno: 16.12.19 u 12:30

Poslednji meč 16. kola Serije A odigraće Kaljari i Lacio.

Lacio ove sezone igra odličan fudbal, zbog toga ne iznenađuje što svi fudbalski eksperti tim u duelu protiv Kaljarija vide kao izrazitog favorita za pobedu. Jedna od najpoznatijih svetskih kladionica Bet365 kao apsolutnog favorita vidi trećeplasirani Lacio na čiju je pobedu kvota 1.85, dok je na pobedu domaćina kvota 3.80, a na nerešeni ishod kvota je 4.00.

Lacio traži devetu pobedu u nizu u Seriji A, a čeka ih težak posao, protivnik je Kaljari koji nakon remija protiv Sasuola u prethodnom kolu takođe želi da obezbedi pobedu koja bi im pred nastavak takmičenja omogućila mirniji nastavak u borbi za vrh tabele.

Duel se igra večeras od 20.45 na ‘Sardegna Areni’ Luka Cepiteli, Marko Rog, Leonardo Pavoteli, Robin Olsen, Alesio Kragno i Valter Birsa neće zbog povrede biti u timu Kaljarija, dok u Laciju neće zbog povrede nastupati Adam Marušić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter