0
Evropske lige

FLEŠ IZ PRAGA: Kanga je na prodaju, ovo je cena, ali…

Objavljeno: 16.12.19 u 18:10

Gelor Kanga je u Spartu iz Praga stigao iz Crvene zvezde za milion evra, a sada je cena Gabonca skočila četiri puta.

Kako da ne skoči kada je bivši vezista Crvene zvezde najbolji strelac Fortuna lige. Gelor Kanga je ove sezone u dresu Sparte iz Praga odigrao 21 utakmicu, postigao je 11 golova i sedam asistencija. Ponuda je stigla od Trabzona, ali ga Česi ne puštaju bez obeštećenja od minimum četiri miliona evra.

– Pričao sam sa sportskim sektorom kluba, Kanga je igrač koji može da vam upropasti igru, ali kada je raspoložen on pravi veliku razliku na terenu. Ne znam šta da mislim o njemu. On je složen i prepoznatljiv igrač, sebičan na dobar način. Želi da preuzme odgovornost na sebe, a kada ne uspe u tome onda želi još više, što je ponekad loše – istakao je trener Sparte, Vlaclav Jilek.

Problem za Spartu mogao bi da bude taj što Geloru Kangi u junu ističe ugovor i on od 1. januara može da pregovara sa bilo kojim klubom o besplatnom transferu u junu. Ako Trabzon bude želeo da se osigura i da ga dovede u januaru moraće da plati četiri miliona evra.

Nema sumnje da bi navijači Crvene zvezde već sutra želeli da vide Gabonca na ‘Marakani’, ma koliko god koštalo…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter