2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

FINANSIJSKA INJEKCIJA: CarGo donirao Zvezdi milion dinara!

Objavljeno: 16.12.19 u 16:15

Prvi čovek kompanije CarGo postao je predsednik KMF Crvena zvezda, a njegovim dolaskom stigla je i prva donacija.

Naime, kompanija ‘CarGor Technologies’ donirala je Crvenoj zvezdi milion dinara. Direktor te kompanije Vuk Guberinić rekao je da neprofitan sport, umetnost i kultura svoj opstanak i razvoj zasnivaju na jakoj privatnoj inicijativi.

– Jak privatni sektor je stub razvoja neprofitnih oblasti i time samog društva. Da bi se privatni sektor razvijao potrebno je poslovno okruženje isto za sve, konkurencija na tržištu i vladavina prava. Poštovanjem ova tri stuba dobijamo inovacije i investicije, a time i veće poreske prihode u državnoj kasi – istakao je direktor CarGo-a, Guberenić.

Predsednik KMF Crvena zvezda Aleksandar Vučić se zahvalio:

– Imamo ambiciozne planove, a sve ih je lakše ostvariti sa ’Klubom prijatelja’. Kako bismo imali šampiona za Evropu, moramo da ojačamo temelje kluba u Srbiji. Ova donacija, kao i sve druge koje su najavljene, omogućiće da se reši deo dugova, isplate plate, otpočne nabavka opreme i generalno stabilizuju finansije kluba – istakao je Vučić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter