1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

ZVEZDANO VEČE: Da li je ovom izjavom Milojević najavio ostanak?!

Objavljeno: 15.12.19 u 21:22

Na ‘crveno-beloj večeri’ u hotelu ‘Hajat’ prisutnima se obratio šef stručnog štaba Vladan Milojević.

Trener Crvene zvezde je, između redova, najavio da će najverovatnije ostati do kraja sezone.

– Imali smo napornu sezonu, sve su to izazovi za nas. Veoma smo ponosni. Čestitam igračima, stručnom štabu, Upravnom odboru, svim zaposlenima i omladinskoj školi. Hvala mojoj porodici na strpljenju, čini mi se da ih nekada manje poznajem od svojih saigrača. Osvojili smo jesenju titulu, na pola smo puta, idemo dalje.

Govorio je Vladan Milojević i o odnosu sa svojim igračima.

– Igrači su kao moja deca i zato istupam zaštitnički. Grešim i ja, ali ne greše samo oni koji ne rade. Ponosan sam na njih i momci – volim vas.

Na pitanje voditelja da li bi valjalo ove sezone osvojiti i Kup, Milojević je jasno odgovorio:

– Valjalo bi.

0
0

1 Komentara

  1. Milojević je uspeo da unazadi igru Zvezde a o igračima da ne pričam! Svi oni igrači koji su došli pod njegov “stručni nadzor”, svi su nazadovali! Niko nije napredovao! To su Ivanić, Pavkov, Pankov, Meleg, Jirka, Jevtović, zatim Aleksa Terzić i Joveljić. “Napredovali” su samo škart stranci a najviše Ben i Boaći koji su bili zaštićeni kao beli medvedi i imali unapred zagarantovana mesta u timu a koliko su doprineli Zvezdi najbolje su pokazale igre u Evropi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter