0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SAVO MILOŠEVIĆ: Igrači idu na zasluženi odmor, a mi moramo da radimo, da pravimo tim za jun!

Objavljeno: 15.12.19 u 15:45

Partizan je u poslednjem meču u 2019. godini pobedio Radnik u Surdulici sa 2:1, a Savo Milošević je najavio rekonstrukciju tima.

Trener crno-belih nije krio zadovoljstvo rezultatima tima, iako Crvena zvezda ima 11 bodova prednosti pred zimsku pauzu. Savo Milošević je najavio vredan rad sportskog sektora tokom pauze.

– Zadovoljni smo kako smo završili ovu sezonu. Ne možda rezultatski kako bi navijači očekivali, ali smo postali ekipa koja igra prepoznatljiv fudbal, koja je stvorila mlade igrače koji su postali konkurentni na evro sceni i pokazali smo u Ligi Evrope da znamo da se dobro nosimo sa ozbiljnim protivnicima. Pred nama je period odmora, ali i rada kako bi se sastavio tim koji će biti baza za ono što želimo u junu. Suma je potpisao novi ugovor, Natho i Sadik će proći pripreme, vraća se i Lazar Marković, tako da nas očekuje ozbiljan rad tokom priprema – rekao je Savo Milošević.

Otkrio je strateg crno-belih plana priprema.

– Sastajemo se 10. januara, a već 13. putujemo za Antaliju gde ćemo ostati dve nedelje. Vraćamo se za Beograd, pa potom posle tri dana odlazimo za Katar – izjavio je šef stručnog štaba Savo Milošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter