0
Domaći fudbal

POSLEDNJI OVOGODIŠNJI ČIN: Bez Degeneka i Ivanića na Čuku, Milojević neće moći da vidi Birmančevića (SASTAVI)

Objavljeno: 15.12.19 u 14:15

U derbiju poslednjeg meča Superlige Srbije u 2019. godini Crvena zvezda dočekuje Čukarički od 15 časova.

Jasno je bilo da će trener Crvene zvezde Vladan Milojević izvršiti neke prinudne promene za meč sa ‘brđanima’, ali je svakako iznenađenje da se na klupi za rezervne igrače nalazi Miloš Degenek. Njega će zameniti Radovan Pankov. Uz desnu aut liniju igraće Marko Gobeljić, dok će levog beka ‘glumiti’ Milan Gajić.

Na sredini je Vladan Milojević napravio još jednu promenu, umesto Mirka Ivanića igraće Miloš Vulić. Njegoš Petrović će biti zadužen za kvaranje igre, dok je plejmejker Marko Marin. Po krlima će očekivano dejstvovati Ben i Mateo Garsija, dok će najistureniji biti Ričmond Boaći.

Sa druge strane u timu nema Veljka Birmančevića kog mnogi vide kao prvo pojačanje Crvene zvezde. Po bokovima će ipak delovati Milutin Vidosavljević i Ibrahim N’Dijae. Evo sastava dva tima:

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Pankov, Milunović, Gajić – Petrović, Vulić, Marin, Garsija, Ben- Boaći.
ČUKARIČKI: Petrović – Veličković, Šapić, Ostojić, Kamenović – Kovač, Kajeivić, Stojanović, N’Dijae, Vidosavljević – Tedić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter