0
Domaći fudbal

POSLEDNJA STANICA U SURDULICI: Milošević menja tim, ali ne i ambicije (SASTAV)

Objavljeno: 15.12.19 u 10:42

Očekuje se da šef stručnog štaba crno-belih da šansu nekim mlađim igračima, tu pre svega mislimo na Lazara Pavlovića.

Ostao je još megdan u Surdulici sa Radnikom i novi zadatak za igrače Partizana da savladaju Radnik. Biće potrebno udarnički posao odraditi sa ekipom koja je prošle sezone zaustavila crno-bele. Ipak, uloga favorita je na strani ekipe Save Miloševića bez obzira na odsustvo nekoliko standardnih igrača.

Golman i kapiten Vladimir Stojković se povredio protiv Astane, a na gol će Filip Kljajić. Ponovo kao desni bek Aleksandar Lutovac. Najmlađi član tima Strahinja Pavlović je dobio slobodno pred put u Monako na potpis ugovora, ali defanzivac će do kraja sezone ostati u Humskoj.

Sejduba Suma je odigrao jednu od najboljih sezona u karijeri, produžio je ugovor i zbog premora verovatno neće igrati, a priliku bi trebalo da dobije Lazar Pavlović pored iskusnih Saše Zdjelara i Bribrasa Natha. Svoje uloge na krilima imaće Zoran Tošić i Takuma Asano, a ispred kojih je za golove zadužen najbolji strelac Partizana Umar Sadik.

Projektovan sastav: Kljajić – Lutovac, Ostojić, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Natho, Tošić, Asano, L. Pavlović – Sadik.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter