1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

PEČAT ZA KRAJ GODINE: Milojević ima recept za Čuku! (SASTAV)

Objavljeno: 15.12.19 u 11:10

Posle ispadanja iz Evrope lider želi da šampionat okonča uspehom, a u kombinaciji nije povređeni Milan Rodić.

U pohod na tri fronta Crvena zvezda je krenula početkom jula, a završni jesenji čin sledi protiv Čukaričkog na stadionu „Rajko Mitić“. Zadatak za branioca titule je jasan da ovu godinu zaokruže novom domaćom „trojkom“ i zadovoljno odu na zimski odmor. Trener Vladan Milojević je prinuđen po navici da kombinuje startnu postavu zbog ograničenog broja stranaca, a u kombinaciji nije povređeni Milan Rodić, koga će verovatno zameniti imenjak Milan Gajić.

Od igrača iz atinske misije mesta neće imati „tragičari“ Tomane i Žander, a vraća se provereni adut El Fardu Ben. Napad će predvoditi Ričmond Boaći, koji je zajedno sa kolegom iz napada najuspešniji tandem sa sto golova u crveno-belom dresu. Poslednji čin sa „brđanima“ nije lako odrađivanje posla, a navijači su pozvani da pruže podršku tako da domaćin ima jasan plan do koga će ga predvoditi kapiten Marko Marin.

Projektovan sastav: Borjan – Gobeljić, Milunović, Degenek, Gajić – Petrović, Ivanić, Marin, Garsija, Ben – Boaći.

0
0

1 Komentara

  1. Kaže se u tekstu da su “kapitalci” Ben i Boaći, najuspešniji tandem sa preko 100 golova a vrlo je interesantno da se nigde u tekstu ne kaže da su barem 70 golova njih dvoje postigli iz penala a ostale iz peterca kada ostanu sami. Nigde se ne kaže da njih dvoje još nikad nisu rešili situaciju “1 na1”, već samo odlažu loptu najbližem saigraču. O njihovoj brzini i duel igri ne treba trošiti reči! Toliko su dobri da strani menadžeri nonb-stop obleću Marakanu u nadi da će angažovati ove “kapitalce”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter