0
Domaći fudbal

NOVI CIRKUS: Radnički poveo posle gola kog možda nije ni bilo, sudija Široki u prvom planu (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.19 u 10:15

U Novom Sadu su Proleter i Radnički iz Niša odigrali nerešeno 1:1, a danas se priča o spornom golu gostiju za vođstvo od 1:0.

Nova bura u srpskom fudbalu i to pred zimski san sve do februara. Nova kontroverzna situacija na utakmici Proletera i Radničkog iz Niša, na šta smo i navikli. Naime, gosti su poveli u 23. minutu kada je posle nesrećne intervencije odbrane novosadskog tima Andrejević loptu poslao ka svom golu, a onda požrtvovano uklizao i na prvi pogled se čini sprečio je da pređe gol crtu.

Ipak, začula se pištaljka glavnog arbitra Zorana Širokog koji je pokazao na centar. Tada je na stadionu ‘Karađorđe’ usledio opšti haos, igrači domaćeg tima su prvo napali glavnog, a potom i pomoćnog sudiju. Na snimku se ne može videti da li je ili nije lopta prešla liniju, ali se vidi da igrači i golman Proletera čestitaju svom saigraču na požrtvovanju.

Snimak možete pogledati na 0:40 snimka:

Podsetimo, prošle sezone je Radnički iz Niša slavio u Novom Sadu protiv Proletera posle spektakularnog i kontroverznog autogola Zarije Lambulića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter