2
Domaći fudbal

BRZO, BRŽE, NAJBRŽE: Zvezda posle svega 100 sekundi povela protiv Čuke (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.19 u 15:15

Crvena zvezda je posle svega 100 sekundi igre povela u malom gradskom derbiju protiv Čukaričkog, gol je postigao Nemanja Milunović.

Nije moglo brže! Crvena zvezda je posle svega 100 sekundi povela protiv Čukaričkog. Marin je odložio loptu do Gobeljića, ovaj je ubacio u peterac, a Milunović je glavom matirao Petrovića – 1:0.

 

0
0

2 Komentara

  1. Čukarički je danas igrao sa 9 (devet) dvadesetogodišnjaka i bio je egal sa Zvezdom punih 75 minuta! A, onda je dvadesetogodišnjacima ponestalo daha! Da su Pavkov i Milunović prave ličnosti oni bi otkazali ulazak u igru kao rezervisti! Oni u zemlji Srbiji, u svojoj zemlji, moraju da budu rezerve limitiranim afričkim “kapitalcima” Benu i Boaćiju, koji su ubedljivo bili najlošiji pojedinci na terenu! “Kapitalci” Ben i Boaći su pokazali da je vraćanje lopte unazad jedina stvar koju znaju da urade na terenu! Treba im neko objasniti da je njihov zadatak da idu napred ka golu protivnika a ne da uporno vraćaju loptu unazad!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve ovo otjerati u tri lijepe ,, igra bez bekova bez odbrane i bez veznog reda neliči ninasta,, dokle če ovako samo dradi bog zna,, i ovaj gol je slučajan Čuka ce do kraja poluvremena izjednačiti zivi bili pa vidjeli

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter