3
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Najbolji napadač šampiona Srbije ima ponudu iz Amerike!

Objavljeno: 14.12.19 u 10:52

Zvezda može da inkasira 2,5 miliona dolara, a odluka se očekuje u narednom periodu pošto klub iz Dubaija hoće da ponudi više novca.

Napadači su na ceni, a kako je HotSport pre mesec dana najavio Ričmond Boaći je na listi želja ekipe iz Amerike. Oni su ga gledali nekoliko puta i Kanzas Siti je spreman da izdvoji 2,5 miliona dolara za najboljeg napadača Crvene zvezde.

Igrač iz Gane ima dozvolu da ode u januaru, a ostaje da u narednom periodu dogovori svoje uslove ugovora na dve ili tri godine što ne treba da bude problem.

Ipak, postoji priča da Boaći promeni planove, ukoliko dobije unosniju ponudu iz Dubaija, pošto je tamošnji klub pokazao ozbiljno interesovanje preko menadžera i knjiga je otvorena.

Ovaj angazžman je unosniji za klub i crveno-beli mogu da inkasiraju oko tri miliona dolara, a igrač sumu od oko milion dolara po sezoni plus bonusi, što je finansijski bolje nego u Americi.

Pojedine ekipe iz Poljske i Mađarske se raspituju i za Dušana Jovančića, koji je tokom sezone dugo imao probleme sa povredom, a nije mogao da nastupi protiv Olimpijakosa u Atini.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter