0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SADA JE DEFINITIVNO: Strahinja Pavlović prodat! Neće putovati u Surdulicu, već u Francusku

Objavljeno: 14.12.19 u 15:01

Više nema nikakve dileme.

Ono što je danima unazad najavljivano, sada je potvrđeno. Strahinja Pavlović potpisaće ugovor sa Monakom, a ostatak sezone provešće u Partizanu.

Zbog toga neće putovati sa ekipom u Surdulicu, već će leteti u Francusku, gde će staviti paraf i postati novi ‘knez’. To je na današnjoj konferenciji za medije uoči meča protiv Radnika potvrdio trener Savo Milošević.

– Strahinja Pavlović neće igrati utakmicu, jer putuje u Francusku na potpis ugovora. Dogovorili smo se da ne rizikujemo povredu. Bilo bi to glupo sa naše strane – potvrdio je šef Partizanovog stručnog štaba Savo Milošević pred nedeljnu utakmicu sa Radnikom.

Pavlović će na potpis otići u ponedeljak ujutru.

– Uslovi su takvi da ostaje do juna, ali mora potpisati ugovor. Karte su rezervisane za ponedeljak jutro – pojašnjava Milošević.

Nastupi u Ligi Evrope podigli su cenu i Pavloviću, ali i mnogim drugim igračima.

On obrazlaže da je klub napravio odličan posao igrama u Ligi Evrope.

– Ekipa je kroz utakmice u Ligi Evrope dobila na ceni, odigrali smo dosta kvalitetnih utkamica koje su se gledale, to nam je bila mogućnost da na tržištu pokažemo šta imamo. Bez obzira na krajnji rezultat je bilo dovoljno velikom broju ljudi da proceni konkretno. Strahinja je dete od 18 godina, igrati na tom nivou, sa tako malo godina… Jasno je da se radi o potencijalu. Srećom po nas, nije jedini koji je pao u oči velikim evropskim ekipama, a snaga takamičenja nam je donela porast cene igrača – rekao je Milošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter