5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

MILOJEVIĆ NAJAVIO TEŽAK ISPIT PROTIV ČUKE: Birmančević je dobar igrač, ali nije jedini…

Objavljeno: 14.12.19 u 13:39

Trener Crvene zvezde pozvao je navijače da u nedelju od 15 časova dođu u što većem broju na poslednji meč u 2019. godini protiv Čukaričkog.

Milojević je najpre čestitao omladincima Zvezde koji su izborili proleće u Ligi šampiona, ali i zvezdašima koji su dobili sjajno priznanje zbog humanitarnog dejstvovanja.

– Želeo bih da čestitam omladincima plasman u nokaut fazu Lige šampiona. Grafičar i omladinci svojim rezultatima pokazuju da idemo u dobrom putu i da je budućnost kluba sigurna.

Takođe, pohvalio je i najvernije pristalice.

– Čestitam Delijama na priznanju koje su dobili od Instituta za transfuziju krvi. Dali su ubedljivo najviše krvi i pozivam ih da i u utorak daju krv, da spasimo još zivota.

Potom je najavio derbi protiv Čukaričkog.

– Igramo poslednju utakmicu u godini, igramo derbi, protiv tima koji je spoj mladosti i iskustva. Aca Veselinovic je to dobro posložio. Ima tu dobrih pojedinaca poput Kajevića, Docića i Stojanovića koji nam je prošle godine pravio mnogo problema. Čeka nas težak ispit i pozivam navijače da nam daju vetar u leđa i proslavimo jesenju titulu.

FOTO: FK Čukarički

U centru pažnje biće as Čukaričkog Veljko Birmančević, za koga je Zvezda zainteresovana, a i on sam je istakao kako je crveno-beli dres njegov san, iako je nastupao za Partizan.

– Veljko je dobar igrač, ali su sjajni igrači i Šapić, Kovač, Kamenović i Vidosavljević. Svi dobri domaći igrači su uvek zanimljivi Zvezdi, ali to ne znači da će doći kod nas. O pojačanjima ćemo posle Čukaričkog, ima vremena – istakao je strateg Zvezde.

Podrška navijača sutra bila bi vrlo važna za njegov tim.

– Ne mozemo da se zalimo na navijace, oni su uvek uz nas. Nadamo se da će vreme biti dobro i da će tribine biti punije. Igrači su zaslužili da ih navijači nagrade svojom podrškom za sve uspehe u prethodnoj godoni, a mi ćemo dati sve od sebe da im se zahvalimo dobrom partijom – podvukao je Milojević.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

5 Komentara

  1. Slažem se sa sva 4 komentara u HS a posebno pod šiframa “Rade” i “Prošlost je bila je bolja”, samo bih dodao da su navijačke grupe (tzv. Delije) instruisane da ne prozivaju Supermena iz Feketća, zbog sjajnog stanja u državi Srbiji! Oseća se napredak u Srbiji koji smo svi zaslužili i to bukvalno osećaju svi građani Srbije među šljivama! Ja, kao građanin, mogu da uzdignuta čela kažem da dolazim iz Srbije i da je Srbija na dobrom putu! (Ovo je parafraziran jedan od motivacionih govora Supermena iz Feketića).

    0
    0
    Odgovori
  2. Miloje je deo interesne grupe i ne moze da ode sam,jer mnogo zna.tu su i navijacke grupe, onKoje primaju platu na zvezdinoj blagajni sa obavezom da se deru cele utakmice.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta znaci Milojevicevo „preuzimam odgovornost za poraz Zvezde“ Znaci li to da ce da se odrekne plate za decembar? Zvezda je ovim porazom izgubila oko4.000.000 evra. Kada firma napravi gubitak radnicima se smanje plate, znacili to da ce ovim tzv fudbalerima biti smanjene zarade? Sto se tice pismenosti trenera on nezna da sastavi jednu prosto prodirenu recenicu.

    0
    0
    Odgovori
  4. Jeste li primetili ovaj Milojević na konferencijama za medije pred utakmicu uvekm koristi dve-tri iste prostoproširene rečenice o kvalitetu protivnika i velikim dostignućima toga tima i njegovog trenera! Sve je to već izlizano od upotrebe kao što je izlizana i igra Zvezde pod ovim nedoraslim trenerom! Kao da se ništa nije desilo, kao da Zvezda nije ispala iz Evrope, on nastavlja i dalje da radi i da rasteruje publiku sa Marakane! Čovek očigledno nema osećaj lične odgovornosti! Možda će ga Marakana podsetiti gde mu je mesto, ali sumnjam jer je Milojević rasterao publiku pa nema ko da mu to saopšti!

    0
    0
    Odgovori
  5. Milojević – navijači Zvezde 1:0! Milojević je toliko uspeo da rastera gledaoce sa Marakane da ih ima samo u tragovima. Na prošloj utakmici protiv Spartaka je bilo svega 300 plaćenih gledalaca na severu! Pametan je bio Milojević to mu se mora priznati, jer je isterao gledaoce koji ga sada ne mogu smeniti jer ih nema! Milojević se pokazao pametnijim i od Grofa! Sada može da i dalje rasteruje navijače Zvezde sa Marakane, zajedno sa Mrkelom i Terzićem., sve dok Supermen iz Feketića bude na Andrićevom Vencu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter