3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILAN BORJAN: Navijači, dođite u nedelju da zaokružimo uspešnu jesen

Objavljeno: 13.12.19 u 13:50

Crvenu zvezdu u nedelju od 15 časova očekuje odloženi meč šestog kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog na stadionu „Rajko Mitić“.

Zvezda je već osvojila jesenju titulu, sa utakmicom manje ima 10 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Vojvodinu, koja je završila sezonu.

Nesrećni poraz i eliminacija od Olimpijakosa u Ligi šampiona, neće ostaviti traga na ekipu koja se na stadionu „Karaiskakis“ pokazala u dobrom svetlu, imala brojne prilike, nije iskoristila penal , tvrdi fenomenalni golman Milan Borjan. Pune tribine protiv Čukaričkog dale bi dodatnu snagu da se dobra polusezona završi uspešno.

GARDA PONOVO RADI: Savić doneo prednost APOEL-u, a evo kako je gol proslavio Stojković (VIDEO) (FOTO) 

Šteta što nismo prošli dalje u nokaut fazu Lige Evrope, ali Bože moj, sve je to fudbal. Generalno smo imali još jednu uspešnu sezonu, drugi put zaredom igrali smo Ligu šampiona, tokom cele godine ostvarivali veoma dobre rezultate. Ostalo nam je prvenstvo i kup i voleo bih da navijači u nedelju dođu i dobro popune stadion jer nam je ovo poslednja utakmica u ovoj godini, a veoma je značajna. Saigračima i meni bi to zaista mnogo značilo, pa se nadam da će Delije ispuniti tribine, napraviti sjajnu atmosferu kao mnogo puta do sada. Mi ćemo sa naše strane na terenu učiniti sve da ih obradujemo novom pobedom i da na jedan lep način zaokružimo godinu i proslavimo jesenju titulu. Navijači bi trebalo da veruju u ovu ekipu jer mi verujemo u sebe – ističe Borjan.

Čukarički je dobra ekipa, mlada, poletna a trenutna dvocifrena prednost u odnosu na Vojvodinu ne može da promeni pristup šampiona prema obavezama i utakmici.

SADA JE SVE JASNO: Ovo su svi učesnici osmine finala Lige šampiona, već sada se nazire veliki derbi!

Prednost jeste značajna ali sve to može da se promeni na proleće. Zbog toga mi uvek gledamo samo nas, ne osvrćemo se iza sebe već posmatramo ono što nas čeka. Naša filozofija je već poznata, u svaki meč ulazimo da pobedimo i da osvojimo duplu krunu ove godine. Ja verujem u to, kao što verujem u naše navijače – uverava jedan od najboljih igrača Crvene zvezde.

Cene ulaznica za ovaj susret su jedinstvene, 100 dinara za sve tribine.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Zvezda je trebala na utakmicu sa Čukom da zove, otresitom i hrabrom igrom u Atini, a ne da nas zovete onakvom brukom od igre! Mislili ste da možete celog veka da se oslanjate na sreću i tvoje odbrane! Konačno su navijačima Zvezde otvorene oči o igrama Zvezde i umeću Milojevića! Nosioci igre Zvezde se nisu dokazali u Evropi kao ni vaš trener Milojević! Ja sam Zvezdaš ali ne shvatam Milojevića za ozbiljno, niti ga posmatram kao trenera moje Zvezde! NI u snu neću na stadion dok je Milojević trener!

    0
    0
    Odgovori
  2. Odavno već ne dolazim na Marakanu! Razlog je Milojević i njegova nesposobnost da napravi igru! Ponovo ću dolaziti kada ode ovaj drugorazredni limitirani trener! Prognoziram da će sutra biti oko 200 gledalaca i to onih plaćenih koji sebe nazivaju “Delijama”. Oni idu na svako gostovanje o trošku kluba. Neka oni daju podršku Milojeviću!

    0
    0
    Odgovori
  3. Navijaci ne dplazite.doci ce samo podguzne muve.time cemo pokazati sta mislimo o terzicu,mrkeli i don miloju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter