0
Domaći fudbal

SADA I ZVANIČNO: Stefanović novi trener ‘Čarapana’ – Dete sam kluba, ko bi uopšte čuo za Peklju da nije Napretka!

Objavljeno: 12.12.19 u 17:38

Nakon odlaska Predraga Rogana sa klupe Napretka, vladao je koncenzus među navijačima Napretka da novog trenera treba tražiti u redovima ‘čarapana’ a uprava kluba imala je sluha za želje navijača.

Danas je za novog trenera Napretka zvanično postavljen Ivan Stefanović koji već dugi niz godina obavlja funkciju pomoćnog trenera u klubu, a prošao je i sve selekcije kluba. Zanimljivo je da je ‘dete Napretka’ Stefanović pred sezonu već nekoliko puta predao prijavu za polaganje UEFA pro licence, ali je odbijen, uspeo je tek nakon pobede nad Partizanom.

JUNAK NAPRETKA ZA HS – STEFANOVIĆ: Konkurisao sam za UEFA licencu, nisu našli za shodno da me prime!

– Ovo je treći najsrećniji dan u mom životu! Prvi je bio kada sam debitovao za prvi tim, drugi – kada sam dobio dete. Napredak je za mene svetinja, dao mi je ime, jer ko bi uopšte čuo za Peklju iz Pepeljevca, da nisam nosio njegov dres. Zato sam po završetku igračke karijere počeo pod Bagdalom i trenerski posao, postao Napretkov vojnik, učio od kolega koji su šefovali, usavršavao se i mislim da sam sad i zaslužio šansu. I pored toga sam počastvovan, zahvalan klupskim čelnicima i daću sve od sebe da opravdam poverenje – rekao je Peklja.

Stefanović je igračku karijeru počeo u Napretku da bi zatim prešao u Obilić, a iz Beograda u Švajcarski Sent Galen. Po povratku u Srbiju počeo je da se bavi trenerskim poslom i 11 godina je bio trener prvog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter