0
Evrokupovi

FK Partizan 03.10.2019. godine stadion Astana Arena , FC Astana FK Partizan Beograd 03.10.2019. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

OPROŠTAJ OD EVROPE: Partizan želi pobedu na kraju i Milošević menja startni tim

Objavljeno: 12.12.19 u 10:34

Kažnjen je Izraelac Natho, a zbog povreda u kombinaciji nisu Šćekić i Miletić.

Evropsku jesenju epizodu Partizan želi da ukrasi sa tri boda u Humskoj i ponovo pobedi Astanu. Kazahstanci su skoro pre mesec dana osvojili titulu i završili sezonu po planu, a večeras od 21 čas oba tima nemaju rezultatski imperativ.

U meču bez pritiska domaćin se bori za nagradu od UEFA (nije malo još 500.000 evra) i svakako da postoji motiv za ekipu trenera Sava Miloševića.

Startni tim imaće nekoliko prinudnih promena, ali sa većinom standardnih igrača. Zbog kartona izostaje Natho i njegovu ulogu treba da dobije mladi Lazar Pavlović.

Vezista nije imao veliku minutažu, a ovo je prilika da se pokaže kao i Aleksandar Lutovac na poziciji desnog beka, pošto ponovo izostaje povređeni Nemanja Miletić.

Problem sa preponama ima Aleksandar Šćekić. Od starta se očekuje iskusni Zoran Tošić i priliku sa klupe sačekaće Filip Stevanović.

Projektovan sastav: Stojkovic, Lutovac, Ostojic, S. Pavlovic, Urosevic, Zdjelar, L. Pavlovic, Tosic (Stevanovic), Asano, Suma, Sadik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter