11
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

U ŽANDEROVOJ OBJAVI JOŠ ŽEŠĆI KOMENTARI: Reakcije Delija sve govore! (VIDEO)

Objavljeno: 12.12.19 u 09:39

Levi bek srpskog šampiona je na tapetu zvezdaša. I nisu nimalo milosrdni u svojim komentarima.

Crvena zvezda je izgubila od Olimpijakosa sa 1:0 zahvaljujući Žanderu koji je u 86. minutu skrivio penal igrajući rukom, potpuno nepotrebno.

Naravno da je ocenjen kao krivac, što on svakako i jeste. To su pokazali i igrači posle meča koji nisu želeli da mu priđu i po svemu sudeći on je završio svoju karijeru u Zvezdi.

Navijači su bili vrlo kritični prema njemu posle meča, a u njegovoj objavi na Instagramu, bili su nikad oštriji u komentarima.

On je juče napisao citat iz Biblije, ali je bes navijača prema njemu trenutno preveliki.

– Zovi me, i odazvaću ti se, i kazaću ti velike i tajne stvari, za koje ne znaš. (Knjiga proroka Jeremije, 33. glava, 3 psalm) – piše u objavi Žandera koju je napisao neposredno pre meča.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jander Ribeiro Santana🦅 (@janderribeirosantana) on

0
0

11 Komentara

  1. to su nasa posla,kad neko proda utakmcu (citaj klub) i ne slavna titula da to odradi za njih padne na nekog igraca onda je on kriv.prodala je zvezda ovo se iz aviona viid,znaci prvo penal eto kao marin nece da puca,ne nego marin ne bi promasio,tomane zna ovako da suta i namjerno je gadjao iznad gola precka je samo sreca za njega,drugo usao je zander da po instrukcijama napravi penal il auto gol,ovo se iz aviona vidi da je namerno digao ruku,nije imao potrebe za ovim ali milojevic i zvezdina uprava ovo je naredila momak je samo izvrsio,nista tu nije cudno 3 za 3 naravno da zvezdi pare gode od evrope ali olimp mora uzeti vise jer su im ulaganja veca,zvezda je zaradila kao nikad do sada i to je puna kapa..ostavite garavog na miru vise cigani,partizan crnobele boje kao oci svojee ,

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakvi li su drugi klubovi kad nam je šampion ovako prošao…
    Nismo mi za fudbal, treba da se manemo tih gluposti.

    0
    0
    Odgovori
  3. Okanite se uvoznih škartova!!! Pravite igrače u svojoj školi,koji će ginuti za zvezdu!!!Marin-Borjan ok,mogu dobri su. Ostali noga u g. Samo naša deca!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Iskreno, meni je zapala za oko situacija u prvenstvenoj utakmici, kada je Zander poatigao svoj prvenac u Zvedinom dresu, a nijedan nas igrac (osim Bena) mu nije prisao. Mislim da on nije svakako bio prihvacen u Zvezdinoj svlacionici i jos pre utakmice sa Olimpiakosom.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ušao je u igru sa instrukcijama kako da uradi i da se ispoštuje dogovor iz beograda, tri za tri. On sigurno zna tajnu i jedanput će reći.

    0
    0
    Odgovori
  6. Sramotni komentari glupih ljudi…

    treba shvatiti dve stvari…da zvezda nije dorasla ovakvim itakmicama jos uvek
    I da jednostavno NIJE zasluzila da ide dalje

    0
    0
    Odgovori
  7. Tandrče tandrče vreteno, tandrče tandrče vreteno, pošla Zvezda na prelo , izgubila vreteno. Samo se pokazalo da evropa nijke za njih i to je to, valja da ako im se namesti prvenstvo da sledeće godine ide mesto njih neko drugi, možda bolje prodje i ne obruka fudblsku Srbiju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter