0
Evropske lige

ODLIČNA SEZONA: Bivši igrač Zvezde najbolji u Makedoniji (FOTO)

Objavljeno: 12.12.19 u 15:28

Posle angažmana u inostranstvu povratak u Skoplje se pokazao kao pun pogodak za nastavak karijere.

Talenat Danijela Avramovskog (24) nikada nije bio sporan, ali je imao niz pehova sa povredama, koje su usporile razvoj. Posle Crvene zvezde, gde je znao sa svojim potezima da zaseni, otišao je na pozajmicu u OFK Beograd, a nova inostrana stanica je do letos bila Olimpija.

Kao pozajmljeni igac ‘zmajčeka’ nastupao je šest meseci za Vojvodinu da bi u junu prelomio da se vrati u Makedoniju. Izabrao je Vardar i ekspresno je postao lider ekipe, koja je prvi deo sezone završila na prvom mestu. I nagrada je stigla za vezistu, pošto se nasao u idealnom timu prvenstva i proglašen je glasovima navijača za najboljeg igrača.

– Dugo sam vagao i iz ove perspektive izbor je pun pogodak. Igrao sam dobro u kontinuitetu, a uspeli smo da savladamo rivale i završimo na prvom mestu. U klubu i navijači su veoma zadovoljni i sada sledi zasluženi odmor – kaže za HotSport Avramovski.

Vezista već ima neke ponude, a polako ulazi u najbolje fudbalske godine.

– Nema žurbe. Želimo da posle nekoliko godina budemo šampioni, a predstoji još dosta ispita do maja. Imam dovoljno iskustva da budem na dobrom nivou u narednoj godini.

Crveno-crni su zahvaljujući Avramovskom pobegli rivalima.

– Čitava ekipa je igrala dobro, a moj izbor da budem najbolji je prava satisfakcija za urađeno. Na pola smo puta i sa puno elana slede pripreme posle zimskog odmora – poručio je na kraju Avramovski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter