2
Evrokupovi

‘NEMAMO TAJ „KILER INSTINKT“ U NAPADU’: Degenek odgovorio zašto je Tomane šutirao penal, a ne Marin!

Objavljeno: 12.12.19 u 00:10

Štoper Miloš Degenek dobro se nosio sa napadačima Olimpijakosa, kao i ostatak Zvezdine odbrane, dok Žander nije napravio neverovatnu glupost u 88. minutu.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Pireja – Darko Noveski)

Degeneku nije bilo lako posle utakmice.

– Ne znam, teško je. Zaslužili smo da damo taj gol. Nemamo ‘kiler instinkt’ u napadu. Odbrana se dobro kretala i branila, Borjan je sjajno branio.

– Ne krivim nikoga, Žander nije kriv. Lakše ti padne kada je utakmica gotova, kad primiš dva gola u prvom poluvremenu, nego kad primiš jedan tri minuta pre kraja.

Upitan je zašto je Tomane šutirao penal, a ne Marko Marin.

– Mislim da postoji dogovor, ne obazirem se na to, ne tiče me se. Pretpostavljam da Marko nije pucao jer je penal bio na njemu – odgovorio je Zvezdin štoper.

Na kraju je poslao poruku navijačima.

– Izvinjavam se navijačima, neka nas podrže u borbi za titulu i kup. Sad je cilj da to uzmemo i opet se spremamo za Ligu šampiona.

Golman Milan Borjan bio je Zvezdin najbolji pojedinac na večerašnjoj utakmici.

– Veliko razočarenje što smo ispali na ovaj način, primili smo gol tri minuta pre kraja. Odbrambeno smo odigrali odlično, u napadu smo promašili i penal, kazna je stigla. Idemo dalje – poručio je Borjan i već se okrenuo Superligi.

– Sad ide utakmica sa Čukaričkim, da se vratimo psihički. Moramo da podržimo kao tim Žandera i Tomanea.

0
0

2 Komentara

  1. Glavni krivac je Milojevic sta ima da sutira Portugalac zasto zvezdin igrac sutira on nije dosljak tako je i Partizan prosao pre par godina i sad nista nisu naucili treneri mutavi tako i Sava sta vredi priznatigresku kad pogresis to se ponavlja puknes u zadnja pet minuta to mogu samo amateri neznalice sad se videlo njihovo znanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter