0
Domaći fudbal

NE ZNA ENGLESKI, ALI ZNA SRPSKI: Pogledajte kako Takuma Asano komunicira na našem jeziku (VIDEO)

Objavljeno: 12.12.19 u 13:24

Pred kraj jesenje polu sezone očekuje nas novo izdanje emisije Partizan news autora Biljane Obradović koju možete pratiti na Partizanovom zvaničnom youtube kanalu ili TV Partizan HD.

Pored atmosfere sa snimanja kalendara za 2020.godinu koji potpisuje fotograf Marko Todorović, nova epozoda nas vodi i u japanski restoran gde je vođen razgovor sa Takumom Asanom.

Kako bi ojačali timski duh, na poslednjoj karantinskoj večeri kojoj su prisustvovali i fudbaleri koji nisu u protoloku za meč, jedni drugima su podelili poklone čija imena su sa ceduljicama izvukli desetak dana ranije. Kompletnu ‘Tajnu večeru’ videćete kao poseban prilog u ponedeljak 16.decembra.

Saša Zdjelar je pre nekoliko kola Superlige Srbije odigrao svoju 100. utakmicu u dresu crno-belih i tako ušao u Partizanov ‘Klub 100’.
Saši je predat uramljeni dres sa brojem 100.

Danas svoj 28.rođendan će proslaviti i Aleksandar Šćekić kojem je priređeno iznenađenje na karantinskoj večeri.

Humanitarne akcije, trening crno-belih beba, trening prvog tima FK Partizan, sve vas očekuje u novoj epizodi Partizan news.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter