2
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT ANALIZA: Zvezdino stradanje pod Akropoljom

Objavljeno: 12.12.19 u 10:05

Samo osam minuta je nedostajalo da se danas u Atini i Beogradu peva neka druga pesma, ali jedna glupa greška koštala je mnogo.

Stradanje Crvene zvezde pod Akropoljom ličilo je na Pompeju, grad koji se 700 godina razvijao, a pod naletom super-vulkana za samo nekolilo sati se pretvorio u prah i pepeo. Tako je i četa Vladana Milojevića gradila put ka proleću u Evropi 87. minuta, a onda je katastrofalna greška Žandera sve pretvorila u prah i pepeo, san o Ligi Evrope pretvorio se u noćnu moru.

Crvenu zvezdu nastavka takmičenja u Evropi koštao je užasno odrađeni prelazni rok. Hose Kanjas (ruku na srce nije bio učesnik sinoćnjeg dvoboja), Žander, Tomane, Mateo Garsija i Radziv Van la Para stavili su pečat na papir da je Crvena zvezda preveliki klub za njih i da su nedostojni dresa u kom 90 minuta ‘krvare’ Milan Borjan, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Marko Marin i Ričmond Boaći.

Ali, ne treba sada upirati prstom u nikoga, sam plasman u Ligu šampiona dve godine zaredom je nešto veliko, već iz svega ovoga treba izvući pouku, ali dobru pouku, jer život ide dalje i na greškama se uči.

FOTO: HOTSPORT

Ostalo je do kraja 2019. godine da se odigra utakmica sa Čukaričkim, a posle toga je na Zvezdanu Terziću da polako popunjava ispisnice za pojedince, pre svega one koji igraju na pozicijama ‘stranca’ i ‘skupih promašenih pojačanja’. Da se ubaci sveža krv koja je preko potrebna, transfuzija koja će dovesti do toga da se grogirana četa Vladana Milojevića digne.

‘ŽANDER, PRIJATELJU, ZAŠTO?!’ Navijači Crvene zvezde u potpunom šoku! (TVITOVI) (VIDEO)

Olimpijakos i Žanderova tragična ruka biće zaboravljeni već narednog leta kada počnu nove evropske bitke, ali u Zvezdi bi trebalo da imaju u glavi onu ‘bilo i ne ponovilo se’.

Uprava na čelu sa Zvezdanom Terzićem i Mitrom Mrkelom donela je Zvezdi evropsko proleće pre dve godine, dva učešća u Ligi šampiona i finansijsku stabilnost. Zvezdaška javnost svakako ne želi da posle jedne ‘grčke tragedije’ lete glave, ali svakako traži da se letošnje greške ne ponove…

FOTO: HOTSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Niko ne vidi da milojeviću nije mjesto u ZVEZDI,Savo Milošević je za njega izmislio trenerski posao ili da prevedem danas Partizan igra kao nekad Zvezda.Ta idiotska postava 4-2-3-1 će uništiti naš fudbal do kraja.Genetski mi možemo da igramo 4-4-2 ili 3-5-2 naročito kad mislim na reprenetaciju.Tjerajte milojevića uništi ZVEZDU .

    0
    0
    Odgovori
  2. nemamo igru,sistem,igramo haoticno,nezmamo kontru da napravimo,sredina terena kao srce tima ocajna sa dosta pogresnih pasova,izgubljenih duela i lopti,lose se postavljamo.nijednu akciju nismo napravili na ovih 6 utakmica,uzas,uzas,od igre

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter