13
Domaći fudbal

DELIJE OBJAVILE SAOPŠTENJE: Poruka za Zvezdine igrače – ‘Mentalitet!’

Objavljeno: 12.12.19 u 12:00

Dan posle teškog poraza od Olimpijakosa u šestom kolu Lige šampiona oglasile su se i najvernije pristalice Crvene zvezde.

Popularne ‘Delije’ su u javnost izašle kratkim saopštenjem u kom su igrače pozvali da u poslednjoj utakmici jesenje polusezone protiv Čukaričkog pokažu jednu stvar.

– Mentalitet! Neka vam ova reč bude u glavi narednih dana! Bez obzira na rezultat u Pireju, Zvezdaši slave jesenju titulu ovog vikenda! Ništa na ovom svetu ne može da nam pokvari!

Ne razmišljajte o Pireju, treba da pokažemo da smo pravi navijači sa pravim razmišljanjem! Zato se spremajte za nedelju, ovo je do nas, do našeg dogovora.

Koliko god je to u našoj moći, pozivamo sve ljude kojima Zvezda nešto znači u životu da dođu protiv Čukaričkog da pokažemo ko je uvek uz ime našeg kluba, ko je pravi, ko nije folirant, da slavimo jesenju titulu jer bez nje nema na kraju titule, a bez te titule nema opet Evrope! – stoji u saopštenju navijača crveno-belih iz Beograda.

0
0

13 Komentara

  1. Ovi navijaci zvezde(i sam navijam za zvezdu)su podguzne muve.jedan broj njih prima redovno platu u klubu uz uslov da se deru tokom cele utamice,da se nebi culo miloje odlazi ili uprava napolje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Momci i devojke , cudi me da niko ne napisa transparent
    Kosovo je R.1244. Sb.un.
    Pa da vidimo kakve sankcije bi U.N.-u sproveli takozvani fudbalski mocnici???

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja mislim da je obavestenje protiv lose igre u LS. Svih pre sinocne i sinocna, a ono cvrc. Treba oterati Milojevica jer Zvezda igra dekadentno

    0
    0
    Odgovori
  4. VI STE BRUKE NAJVECE SLAVITE NAMESTENE UTAKMICE NEPOSTOJECE PENALE, SKLNJALICE, SUDSKO NAVLACENJE, SVE CE TITULE KOJE STE POKRALI BITI VRACENE KAD TAD! ZANDER I TOMANE!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ala se komsije baskare na nasim vestima pa dobro kod njih nista novo sanjaju drugo mesto.Sto se tice Terzica ziveo nam sto godina i Miloje takodje

    0
    0
    Odgovori
  6. slavite namestenu titulu… sudije, penali, ofsajdi… najneregularnija liga u evropi… i umesto da izdate saopstenje da tako nesto ne treba jednoj zvezdi, vi slavite penale metar ispred kaznenog prostora i namestaljke protiv macve, vozdovca, spartaka…

    0
    0
    Odgovori
  7. Samo cete i da budete vi . Docekajte ih sa cvecem toliko para ste dobili od zvezde moze toliko da im ucinite. A ova namestena Liga nece pravog navijaca Zvezde( koji voli istinski bez da mu se za to placa) videti dok Klub ne promeni sve komplet. Sram vas bilo . Ko si ti da pozivas ? Volis vise zvezdu od mene? Ko je tebi dao za pravo da govoris u ime Million PRAVIH zvezdasa koje za razliku od vas boli zvezdin neuspeh

    0
    0
    Odgovori
  8. EVO I JA POZIVAM SVE PRAVE ZVEZDASE DA NEDODJU U NEDELJU NA UTAKMICU,DOKLE GOD SU TU TERZIC,MRKELA I MILOJEVIC,DA DODJEM DA PEVAM GRCKE PESME NISAM LUD,NAS TROJICA UVEK IDEMO U NEDELJU NECEMO,STO NISTE POZVALI U ARENU VECERAS,ZATO STO KOD COVICA NEMA PARA,JA POZIVAM SVE ZVEZDASE U ARENU VECERAS

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter