0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

BIZARAN ZAHTEV: Predstavnici UEFA pred duel Partizana i Astane tražili da se reši problem sa levom stativom! (FOTO)

Objavljeno: 12.12.19 u 18:08

Ljubitelji fudbala u Srbiji ponekada nisu svesni šta je sve potrebno da bi se utakmica pod okriljem UEFA odigrala, ovo je jedan od primera.

Partizan od 21 čas igra duel šestog kola Lige Evrope protiv Astane. Nijedan od timova nema rezultatski imperativ, ali je sigurno da će crno-beli želeti da se od navijača oproste pobedom i trijumfalno završe sezonu.

MILOŠEVIĆ: Dva su razloga zbog kojih ne znam šta da očekujem! Savu muči i povreda Šćekića

Predstavnici UEFA su u poslednji čas na adresu Nenada Danilovića poslali nedostatke koje treba ispraviti. Jedan od njih je i taj što je leva stativa na golu ka južnoj tribini za santimetar kraća. Takođe je trebalo pokriti i šipke iza golova, a ti ‘problemi’ ubrzo su bili rešeni.

– Situacija sa stativom je rešena i to je samo jedna od „milion“ stavki koje UEFA zahteva, kako bi takmičenja pod njenim okriljem bila apsolutno regularna. Ne postoji nikakva zla namera, to su jednostavno propisi koji važe za sve klubove i koje UEFA tim za regulaciju, odnosno VENUE tim, zahteva podjednako od svih – rekao je Danilović.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter