2
Evrokupovi

VLADAN MILOJEVIĆ: Nije bilo prijatno, igrali smo otvorenog garda…

Objavljeno: 11.12.19 u 23:45

Nije bilo lako treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću da priča posle teškog poraza od Olimpijakosa (0:1) u Pireju.

Žander je igrao rukom, a El Arabi iskoristio poklon penal i postigao gol koji je Olimpijakos odveo u Ligu Evrope, a Crvenu zvezdu u U izjavi za RTS posle meča Milojević je istakao da mu nije prijatno posle ovakvog poraza.

– Posle ovakve utakmice kada izgubite, sigurno nije prijatno. Nismo nažalost uspeli, bili smo blizu. Ali, šta da radimo, idemo dalje, takav je život – rekao je Milojević posle utakmice u Atini.

Iako je odnos šuteva bio 27:7, Milojević je zadovoljan kako se Zvezda suprotstavila bratskom rivalu iz Grčke.

– Otvorenog garda smo parirali Olimpijakosu. Dobro smo se spremili, znali smo njihove vrline i mane, imali smo šanse. Pritisak… Ovde su igrale mnogo velike ekipe i gubile. Imali smo penal, nismo iskoristili, oni jesu i čestitam Olimpijakosu na prolazu – istakao je Milojević.

Kada se sve sabere, Milojević smatra da je Zvezda u Ligi šampiona trebalo da bolje igra.

– Trebalo je bolje da odigramo. Ništa novo neću reći. Protiv Bajerna i Totenhema je trebalo bolje. Treba analizirati. Možete samo da budete pametni i izvučete pouke. Jako je teško igrati Ligu šampiona. Razlika između Bajerna i Totenhema, nas i Olimpijakosa je očigledno veoma velika – naveo je strateg Zvezde.

0
0

2 Komentara

  1. Milojević, kao odgovoran čovek nema problem da KAŽE da je odgovornost na njemu… I? Šta to konkretno znači? Floskula, obična… Ja preuzimam odgovornost i „teraj dalje“…

    0
    0
    Odgovori
  2. hvala BOGU da se ovo mucenje zavrsilo.svi su nam se smejali, i pitali da li smo to igrali bez golmana, kad smo toliko golova primili u grupi.uvek smo imali trenere koji prave igru,al ovaj od prvog dana ima strategiju kvarenja igre.dovodjeni su igraci koji treba da prave razliku,a pravili su pare interesnoj grupi i podguznim muvama. hvala BOGU da je kraj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter