4
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

TOMANE PROMAŠIO PENAL, A MARIN ZICER: Tviter se usijao, Delije besne i u neverici, znaju ko je morao da šutira! (TVITOVI)

Objavljeno: 11.12.19 u 21:48

Posle prvih 45 minuta borbe na ‘Karaiskakisu’ u Pireju u meču između Olimpijakosa i Crvene zvezde nema golova.

Međutim, iako ovih 0:0 odgovara Zvezdi koja želi bod sa kojim bi prezimila u Evropi i preselila se u šesnaestinu finala Lige Evrope, navijači žale za promašenim penalom u 41. minutu.

Ponovo crveno-beli igraju oprezno, na kontranapade iz kojih su jednom ozbiljno zapretili domaćinu, ali bez uspeha.

Giljerme je skrivio kazneni udarac nad Marinom, a Tomane sa ‘bele tačke’ pogodio prečku. Potom je nekoliko sekundi kasnije Marin imao zicer, ali je pokušao da asistira i propale su dve velike šanse crveno-belih.

0
0

4 Komentara

  1. Eeee to su ta vasa pojacanja, jad i beda, sve ih saljite u Bg zonu sa Milojem ni on za bolje nije, katastrofa od tima, pokazaste se extra, nema sta, i livadski fudbal bi bio vrh za vas.

    0
    0
    Odgovori
  2. Moze neko da bude VELIKI navijac ili ne, ali ovo je po ko zna koji put kada je Miloje promasio sa taktikom, ALO BREEEEE, pa ne moze stalno na srecu……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter