2
Domaći fudbal

IZNENADA: Rad posle Partizana ostao bez trenera (FOTO)

Objavljeno: 11.12.19 u 22:16

Nakon utakmice protiv Partizana (1:2), ‘građevinari’ su se rastali sa dosadašnjim šefom stručnog štaba.

Dragan Radojičić više nije trener Rada. Crnogorski stručnjak i klub sa Banjice sporazumno su raskinuli ugovor posle nešto više od tri meseca saradnje.

– Sporazumno smo se rastali. U najboljem redu i prijateljskim odnosima. Zahvalni smo jedni drugima. Dosadašnjem treneru zahvaljujemo na svemu što je napravio i želimo mu puno sreće i uspeha u daljem profesionalnom radu – saopšetno je iz kluba.

Tim povodom se oglasio i doskorašnji trener nebesko-plavih.

– Želim da se zahvalim svima u klubu, od igrača, stručnog štaba, menadžmenta , rukovodstva kluba na izvanrednoj saradnji koju smo imali za ova tri i po meseca. Takođe, izuzetnu zahvalnost želim da izrazim navijačima koji su nas bodrili i podržavali . Želim Radu mnogo uspeha i sreće u daljem periodu i da ostvari sve zacrtane ciljeve – poručio je Radojičić.

Podsetimo, Radojičić je na klupu građevinara došao , 22. avgusta 2019. godine, a rezultati ispod očekivanih bili su povod za sporazumni raskid ugovora.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Фудбалски Клуб Рад (@fkradbeograd) on

0
0

2 Komentara

  1. Bojim se da je ovaj trener izvlačio iz igrača najviše, to što ga igrači nisu slušali, to je već drugi problem. Bojim se da nemamo koga boljeg dovesti, jer ako dovedemo nekog još žalosnijeg a krenemo iznenada sa vanserijskim utakmicama, izgubiće smisao celokupan rad ove sezone FK Rad.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter