0
Evrokupovi

HOTSPORT TIKET DANA: Remi Reala i goleada u Zagrebu i Atini

Objavljeno: 11.12.19 u 10:35

Drugi dan za redom pali smo tiket za jednu utakmicu, ali nastavljamo dalje sa završnim mečevima grupne faze Lige šampiona i ovog puta su nam primarni golovi.

DINAMO (Z) – MANČESTER S. GG (1.60)

Zagrepčani su se nalazili na korak od plasmana u drugu fazu, a još imaju šanse mada dosta zavisi od ishoda meča, mada će se igrati otvoreno i po gol je realna opcija.

ŠAHTJOR – ATALANTA 3 + (1.60)

Nema dileme da će gosti igrati otvoreno pošto ih pobeda sa poklapanjem rezultata u „Maksimiru“ vodi dalje, a bili su otpisani iz trke i pokusaće da dođu do istorijskog rezultata.

OLIMPIJAKOS – C. ZVEZDA 3 + (1.80)

Golovi su zaštitni znak ove sezone za oba kluba u Ligi šampiona, tako da nema razloga da se menja tradicija i da će napadači biti efikasni večeras u Atini u okršaju „bratskih klubova“.

BRIŽ – REAL 1X (1.70)

Izboren je plasman u drugi krug tako da su „kraljevi“ opušteni na gostovanju u Belgiji i čuvaće adute za mečeve u šampionatu, tako da domaćin može da se nada barem remiju.

Ukupna kvota na tiketu je 7.83.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter