0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

FINALE PRE FINALA – GRČKI MEDIJI: Jedan brat će večeras morati da ode kući tužan!

Objavljeno: 11.12.19 u 11:37

Nema sumnje da nas večeras očekuje spektakularan meč u Pireju. Crvena zvezda gostuje ‘bratskom’ Olimpijakosu, a duel privlači veliku pažnju javnosti.

Rasprodate su sve ulaznice, kao što smo već pisali očekuje se između 4.000 i 5.000 navijača iz Srbije, koji će doprineti dobroj atmosferi i poslati lepu sliku širom sveta. Meč počinje od 21 čas, a u grčkim medijima danas je jedna od glavnih tema.

FEŠTA U PIREJU: Sprema se veliki ‘marš’ kroz Atinu, sinoć luda žurka

‘Nova Sport’ nam donosi tekst sa naslovom ‘Olimpijakos – Crvena zvezda, finale za sebe!

Portal se osvrće na reči stratega Olimpijakosa Pedra Martinsa da ćemo imati priliku da u Pireju gledamo ‘finale’, a da će ‘jedan od braće stadion morati da napusti tužan. U analizi na portalu, očekuje se defanzivna igra i čekanje prilike iz kontri srpskog šampiona. Ističu kao najopasnijeg igrača Crvene zvezde Marka Marina.

Gazeta‘ kratko i jasno piše: ‘Pobeda za ostanak u Evropi’!

Najveća dilema jeste nastup Abrahama Papadopulosa, takođe podsećaju na izjavu koju je dao Vladan Milojević, da je Olimpijakos favorit na svom terenu. Gazeta je suđenje u beogradskom meču ocenila štetnim po Olimpijakos. Ističu da je tim iz Pireja bolje suđenje imao u kvalifikacijama nego grupnoj fazi Lige šampiona.

Dok ‘Sport FM‘ podseća na svetle momente, priželjkujući da se ponovi dan kada je pao Milan. U tekstu sa naslovom ‘Uradi to ponovo Oli‘!

Portal priželjkuje scenario iz prošle sezone kada su u Ligi Evrope savladali Milan. Spominju činjenice da je Olimpijakos jedini grčki predstavnik u evropskim takmičenjima.

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter