3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

OZBILJNA LICA GOVORE SVE: Crvena zvezda je spremna za ‘evropsko proleće’ (FOTO GALERIJA)

Objavljeno: 10.12.19 u 22:29

 

Fudbaleri Crvene zvezde danas su ‘osetili’ travnatu podlogu na stadionu ‘Karaiskakis ‘ pre sutrašnjeg meča odluke. 
Utakmica Olimpijakos -Crvena zvezda je za oba tima biti ili ne biti, a toga su svesni i fudbaleri Crvene zvezde, koji su ozbiljno pristupili obavezama. Meč 6. kola Lige šampiona biće prava poslastica za sve navijače kojima su crveno-beli klubovi u srcu. 

Ozbiljna lica čelnika Crvene zvezde, kao i fudbalera i stručnog štaba jasna su poruka da nas sutra očekuje u najmanju ruku odlična fudbalska predstava, ali takođe da se predstavnik Srbije u Ligi šampiona neće odreći lako ‘evropskog proleća’. 

0
0

3 Komentara

  1. “Ozbiljna lica govore sve”! Lica možda, ali igra Zvezde ne govori ništa! Ne verujem u Zvezdu jer je vodi nedorasli trener Milojević! Shvatio sam sve na vreme i zato ništa ne očekujem! U stvari, očekujem da posle današnje katastrofe konačno dobijemo trenera kakvog Zvezda zaslužuje! Hoću Željka Buvača umesto ovog tragičnog Milojevića, trenera kao sa buvljaka!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter