1
Evrokupovi

MARIN: Lepo je vratiti se u Pirej! MILOJEVIĆ: Imamo priliku da učinimo nešto veliko za klub i državu!

Objavljeno: 10.12.19 u 17:54

Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 21 čas igrati poslednji duel grupe L u Ligi šampiona. Najbolje definitivno je sačuvano za kraj, te će gostovati Olimpijakosu u Pireju.

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Pireja – Darko Noveski) 

Pred sam meč na stadionu ‘Karaiskakis‘ koji ima veliki ulog za obe strane, crveno-beli su održali pres konferenciju. Veliki broj okupljenih medija razgovarao je sa Markom Marinom i šefom stručnog štaba Vladanom Milojevićem.

– Dobro je poznato kakva je ovde atmosfera, navijači daju snagu ekipi da igra ofanzivno, ali i mi smo spremni da odigramo dobru partiju – počeo je Marko Marin izlaganje.

Pre dolaska u Crvenu zvezdu Marin je upravo nosio dres Olimpijakosa.

Lep je osećaj vratiti se u Pirej. Osvojio sam šampionsku titulu, ali sada sam u Zvezdi i želim da napravimo istorijski uspeh, da pobedimo i prođemo u Ligu Evrope. Daću svoj maksimum za klub čiji dres danas nosim. Drago mi je što ću imati priliku da vidim neke drage ljude, trenere i lekare. Nekadašnjeg saigrača Omarija sa kojim sam u kontaktu i danas – ističe Marin.

Medijima se potom obratio Vladan Milojević. Istakao je šef struke Crvene zvezde da je svestan uloga koji meč nosi.

Kada govorimo o velikim utakmicama, znamo da je ulog veliki. Poslednja je utakmica u grupnoj fazi Lige šampiona, koja vodi u nokaut fazu Lige Evrope. Došli smo do situacije da napravimo nešto veliko za klub i državu. Daćemo sve od sebe da dođemo do uspeha, do sada nismo pokazali šta umemo i koliko možemo, eto prilike da ispravimo tu sliku – poručio je Milojević.

Strateg beogradskih crveno-belih potom je detaljnije analizirao ekipu iz Pireja. 

– Radi se o jakom timu, Fortunis je igrač koji ima veliku vrednost, neće igrati zbog povrede. Poseduju kvalitetne pojedince, Hose Sa, Podense, Valbuena, Omari, to su sve kvalitetni igrači. Olimpijakos sada igra timski, ne oslanja se na individualni kvalitet pojedinaca – rekao je Milojević

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći je spreman za sutrašnji duel. 

– Boaći je spreman u dobroj je kondiciji. Videćemo koliko može da doprinese. Nažalost u našoj ligi ne može da igra više od četiri stranaca i to nam pravi veliki problem u uigravanju. Znam startnih 11, svi igrači koji su ovde su spremni, male probleme ima Jovančić – dodaje trener Crvene zvezde. 

Iako su nekadašnji fudbaleri oba tima Darko Kovačević i Predrag Đorđević rekli da je favorit u sutrašnjem duelu Olimpijakos. Nije želeo Milojević da se bavi prognozama.

– Ne volim da se bavim prognozama. Olimpijakos je na svom terenu uvek favorit, neka bolji pobedi – zaključak je Milojevića. 

0
0

1 Komentara

  1. Mogao si da ucinis mnogo za klub i drzavu da si na vreme otiso.sada predstavljas interesnu grupu i ne pozivaj se na srbiju.daleko si ti od toga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter