0
Evrokupovi

FOTO: FSS

LIGA ŠAMPIONA: Tadić se seli u Ligu Evrope, prati ga i Inter (VIDEO) 

Objavljeno: 10.12.19 u 23:21

Prošlogodišnji polufinalista Lige šampiona Ajaks će takmičenje nastaviti u Ligi Evrope, uz dosta muke Barsa slavila protiv Intera.

Ajaks – Valensija 0:1

Scenario koji je malo ko očekivao priredio je Ajaks koji je u šestom kolu Lige šampiona poražen je na ‘Johan Krojf’ areni od Valensije golom Rodriga u 24. minutu meča. Imao je Ajaks nekoliko prilika u meču da izjednači, a posebno treba istaći prilike u završnici duela kada su Zajeh i Martinez imali priliku, a oba puta dobro je reagovao Domenek.

Čelsi – Lil 2:1

Drugo mesto u grupi H pripalo je Čelsiju koji će zajedno sa ‘slepim miševima’ nastaviti takmičenje u Ligi šampiona na proleće. Abraham je na dodavanje Vilijana doneo vođstvo ‘plavcima’ u 19. minutu, a Aspilikueta u 35. minutu rešava pitanje pobednika. Remi je u 78. minutu uspeo da smanji prednost domaćina, ali ne i da ugrozi Čelsi.

Borusija Dortmund – Slavija Prag 2:1

Borusija je savladala Slaviju iz Praga koja nije imala šta da izgubi u poslednjem kolu, te su malo namučili ‘milionere’. Džejdon Sančo je rano doneo vođstvo domaćem timu, odlično ga je proigrao Marko Rojs. Da bi Suček u 43. minutu poravnao rezultat, a Brandt je na dodavanje Sanča u 61. minutu ponovo doneo domaćinu prednost. Veigl je u 77. minutu Borusiju ostavio sa igračem manje, ali gosti to nisu iskoristili, te će ovu sezonu završiti bez pobede, dok će Borusija takmičenje nastaviti na proleće.

Inter – Barselona 1:2

Barselona je putovala u Italiju bez Lionela Mesija, ali su Katalonci uspeli da slave golom u završnici meča. Inter će nastaviti takmičenje u Ligi Evrope, a Barselona grupnu fazu završila je bez poraza. Vidal je u 23. minutu dodao do Pereza, koji donosi prednost gostima. U smiraj prvog poluvremena Romelu Lukaku na dodavanje Martineza uspeva da poravna rezultat, ali za više domaći nisu imali snage, dok je Suarez proigrao Fatija u 87. minutu za novu pobedu Barselone.

Liga šampiona 5. kolo

Grupa E

Napoli – Genk 4:0 (3:0)
(Milik 3, 26, 38, Mertens 75)

Salzburg – Liverpul 0:2 (0:0)
(Keita 57, Salah 58)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa H

Ajaks – Valensija 0:1 (0:1)
(Rodrigo 24)

Čelsi – Lil 2:1 (2:0)
(Abraham 19, Aspilikueta 35 – Remi 78)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa G

Benfika – Zenit 3:0 (0:0)
(Servi 47, Pici 58p, Azmoun 79ag)

Lion – Lajpcig 2:2 (0:2)
(Auar 50, Depaj 82 – Forsberg 9, Verner 33p)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa F

Borusija – Slavija Prag 2:1 (1:1)
(Sančo 10, Brandt 61 – Souček 43)

Inter – Barselona 1:2 (1:1)
(Lukaku 44 – Perez 23, Fati)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: FSS 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter