4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ZOVE ZVEZDAŠE: Na proslavu jesenje titule za 100 dinara

Objavljeno: 09.12.19 u 16:39

Crvena zvezda će u nedelju 15. decembra od 15 časova dočekati Čukarički čime će spustiti zavesu na prvi deo sezone.

Ulaznice za taj meč koštaće 100 dinara, a Crvena zvezda poziva navijače da dođu u što većem broju i uveličaju osvajanje jesenje titule.

– U utakmici odloženog 6. kola Superlige koja će se odigrati u nedelju 15. decembra sa početkom u 15 časova, Crvena zvezda će dočekati Čukarički i pokušati da ostvari još jednu pobedu u domaćem prvenstvu, te da na triujumfalan način završi prvi deo sezone i proslavi obezbeđenu titulu jesenjeg šampiona.

Uprava kluba odlučila je da za ovaj meč cena ulaznica za sve tribine bude 100 dinara.

– Vladanu Milojeviću i njegovim izabranicima znače pune tribine, što su nebrojeno puta do sada isticali. Crvena zvezda vas zbog toga poziva da dođete u što većem broju i aplauzima pozdravite jesenje šampione Srbije – stoji u objavi na zvaničnom sajtu kluba.

0
0

4 Komentara

    • Ti izgleda da radiš kao inspektor za terensku kampanju, praćenje i mere tajnog nadzora! Uvek iste stereotipne banalizovane reči istrošene od upotrebe! U svemu vidiš zaveru! Tipičan provincijski duh sa poremećenim sistemom vrednost! Tebi nije važna suština tj., istina koju su izneli neki navijači Zvezde o sumornoj sadašnjosti Zvezde, tebi je važnija forma odnosno da li se neko potpisao na ovaj ili onaj način! Ne čine život teškim usponi i padovi! Teškim ga čine budale”(jevrejska).

      0
      0
      Odgovori
  1. Mislim da je menadžment Zvezde malo poranio sa pozivom navijačima za utakmicu sa Čukom! Trebali su sačekati utakmicu u Atini, pa onda videti da li treba poslati poziv navijačima ili ne! Sam prolaz dalje je najbolja preporuka za navijače a poraz znači katanac na stadion Marakana! Zašto katanac?! Zato, ako izgubimo, a to je gotovo izvesno, Zvezda može slobodno staviti katanac na Marakanu, jer ubuduće joj niko neće dolaziti! Milojević je potpuno rasterao navijače Zvezde sa Marakane, igrama Zvezde koje odvraćaju publiku! To je menadžment trebao na vreme da primeti! Protiv Spartaka je bilo najmanje navijača u istoriji Zvezde od osnivanja, svega 300! To je za brigu! Isto kao što su za brigu i igre Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kasno su se setili! Umesto da navijače pozivaju dobrom igrom, uprava Zvezde poziva navijače ulaznicama od 1 Evro! Oni misle da su navijači naivni! Nema više naivnih! Uprava Zvezde treba da zna da Zvezda nema igru, odnosno ima nešto što podseća na igru iz ’30-tih godina a to je u današnje vreme retrogradno, odnosno zastarelo pa Zvezda u Evropi uglavnom služi za sprdnju! Na nama se istresaju timovi iz liga petice, na nama oštre kandže! Opravdanje da mi nemamo budžet kao oni, ne pije vodu jer ni Ajaks ili Slavija Prag nemaju budžet kao oni, ali imaju trenere sa savremenim shvatanjem fudbala, pa Ajaks i Slavija Prag igraju brzo, borbeno i sa puno energije!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter